• 瀏覽: 21,058
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 138138138 於 2019-1-12 03:36 PM 發表

美國好慘,中國人真幸福
聽說每個美國人平均欠債六萬元,我們窮人至少都有幾十元係袋。

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:08 AM 發表

所以話北方帝國大6人,
不知何謂,言論自由
言論自由即你噏乜七都得!!
毛雜種係千古罪人,ok
毛係千古聖人,ok
吾係大6北方帝國,
微訊話:習豬最近如何??要坐監幾日!!
我地香港人,日日可以鬧共產,鬧習愚豬,鬧七婆777,不會有香港警察(大6叫公安)拉我坐監!!
大6人,你明吾明??? ...
你就是你,你沒有資格代表香港人,我就不承認你能代表我,其實鬧同狗吠一樣沒有任何意義,除非你敢過羅湖去咬人,你敢過羅湖嗎?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:08 AM 發表

所以話北方帝國大6人,
不知何謂,言論自由
言論自由即你噏乜七都得!!
毛雜種係千古罪人,ok
毛係千古聖人,ok
吾係大6北方帝國,
微訊話:習豬最近如何??要坐監幾日!!
我地香港人,日日可以鬧共產,鬧習愚豬,鬧七婆777,不會有香港警察(大6叫公安)拉我坐監!!
大6人,你明吾明??? ...
毛澤東是民族英雄,他的像印在人民幣上就是證明,你說他是罪人有屁用,傻瓜。

美國人的容忍精神值得我們學習,成個月冇糧出都唔去示威遊行,我們長者綜援由60延至65 嘈崩天!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:20 AM 發表

所以大6人,中意專制,獨裁,中意皇帝!!
孫中山在1911年真做錯野!!
做乜推翻封建皇朝!!
應做清朝大臣,扶助皇帝麻!
中國人中意做順民,中意做奴隸!!
你俾自主民主中國人,中國人吾中意架!!
北方帝國,國歌,都有唱:
"起來,不願做奴隸的(中國)人們"
但偏偏,大6人無皇帝吾舒服,雜豬先可做皇帝!!
有順民,有奴隸,才有皇帝,才有暴君!! ...
孫中山沒有推翻清朝,推翻清朝的是袁世凱,去學學歷史再出來講野,可笑。

美國流出多過流入 睇出口就知啦 賣出少買入多 錢會多得去邊 賺埋都唔夠開支

漆普以為糜國政府和世界銀行是他旗下的公司,可以任意妄為

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:27 AM 發表

話你知,我曾過深圳,在深圳巿內,手指指公安:你共產黨正黑社會!!

我土生土長香港人,有香港出生紙,深愛我土地,香港!!從來無在北方帝國生活過!!旅行除外!!我根本討厭北方帝國,討厭獨裁,我更不願做帝國奴才奴隸!!! ...
你最好不要承認你是香港人,香港有你這樣的愚蠢無知的人,香港會在全世界人面前丟臉的,奴隸是可以買賣的人,
不懂先去查一下字典吧,你現在就在北方帝國的統治下,難道你沒問過你阿媽?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:29 AM 發表

你讀下歷史先喇!!
袁推翻清朝???
建立中華民國???
你真是白癡,袁世凱稱了幾十天的帝,他沒推翻清朝怎麼自己稱帝?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:35 AM 發表

你知吾知毛雜種在公開場合
多謝日本仔侵華,使共剷得以壯大!!!!!

你知吾知毛雜種之文化大革命
死幾百萬大6人,廣西農民生劏地主,食其肉及內臟!!

你有時間,吾好同我係依度拗頸!!睇睇權威之共產黨自己之歷史記載!!ABOVE ARE FACTS!!! ...
罵毛澤東只能顯示你有神經病,不知文革的意義,說明你弱智。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]