• 瀏覽: 21,051
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:41 AM 發表

我地,WE,香港人,會緊記
我地係俾北方侵畧民族!!
終有一日打退北方帝國!!
血債血償!!
英國統治香港也沒有給你選票,也是獨裁統治,你有什麼值得驕傲的,有病。

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:41 AM 發表

血債血償!!
你應該習慣獨裁統治,你一出世就被獨裁統治了,難道你變態了?

重稅的缺點是,國富而民窮

最悲是福利不到位

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:49 AM 發表

你去讀下官方權威之中國共產黨黨史,有關文化大革命先講喇!!
我極歡迎大6人回應,真理愈辯愈明,你地又可每帖賺或不賺五拾仙(有自糧出戰的,偉大),老美又俾左一億美元我在此頂住你地北方帝國人,香討更因多人睇收廣告費!!個個得益,吾好俾討論停阿,半蚊人!! ...
我是合法移民香港幾十年了,不是什麼大陸人,只不過比你醒目一點,我支持中共,我最反美,如此而已。

美狗唔知今個月有冇狗餅食?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:49 AM 發表

你去讀下官方權威之中國共產黨黨史,有關文化大革命先講喇!!
我極歡迎大6人回應,真理愈辯愈明,你地又可每帖賺或不賺五拾仙(有自糧出戰的,偉大),老美又俾左一億美元我在此頂住你地北方帝國人,香討更因多人睇收廣告費!!個個得益,吾好俾討論停阿,半蚊人!! ...
我支持中共是因為中共不要香港繳納國防稅,而且也不限制香港人言論,可以罵中共已經是很大度了,所以我擁護中共。

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-12 07:03 PM 發表
我真係好支持特朗普興建邊境圍牆,唔興建搞到啲低端人口非法偷渡去美國
香港都應該效法,興建邊境圍牆同大陸隔絕
幾時殺入解放軍軍營?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:57 AM 發表

白痴!!
英國係民主國家,
人民一人一票選首相!!
港督在香港有最高力!!
但要聽命於英國首相!!
首相由英國人民投票選出!!
力在英國人民!!!

共剷黨幾時有選票MANDATE選雜豬!!
香港人幾時有選票MANDATE選香港人大!!
所以共剷黨非法管治大6,人大非法代表香港 ...
英國人選首相,不讓你選港督,是沒有把你香港人當人看,英國人眼中你就不算人,這都不懂,真是弱智。

奇怪的是, 成個月都冇糧出, 點解冇人夠膽出聲?

引用:

血債血償!!
我認為是香港人?你父母都是大陸人!

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-1-13 11:48 AM 發表

英國統治香港也沒有給你選票,也是獨裁統治,你有什麼值得驕傲的,有病。
佢自己話自己係香港人🤣🤣🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]