• 瀏覽: 21,041
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-1-12 02:29 PM 發表
Donald trump為了個人的政冶危機,決定把政府停工,停止為員工出糧,被影響的員工高達90萬,受害美國的人可能超過360萬.

因為政冶,而損害了市民利害,只有自私的政權才會出現在今時今日!不要忘記今天不是五六十年代,不是滿清,不是文革年代!是現代,總統京全民投票選舉出來.

另一方面美國人沒有存款, 就算是政府人員,亦都是餐搵餐清. 每當政府不發新金家庭生活馬上受到影響! 本來民選政府,整 ...
好彩中國是一黨專政

結束一黨專政
團結中華民族

天㓕中共
天佑中華

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-1-12 02:29 PM 發表
Donald trump為了個人的政冶危機,決定把政府停工,停止為員工出糧,被影響的員工高達90萬,受害美國的人可能超過360萬.

因為政冶,而損害了市民利害,只有自私的政權才會出現在今時今日!不要忘記今天不是五六十年代,不是滿清,不是文革年代!是現代,總統京全民投票選舉出來.

另一方面美國人沒有存款, 就算是政府人員,亦都是餐搵餐清. 每當政府不發新金家庭生活馬上受到影響! 本來民選政府,整 ...
共產主義好

來生不做美國人

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-12 06:58 PM 發表

係阿!!吹L漲阿!!
美帝每月俾我一億美元,或無俾我一蚊,等我唱好美帝
我更自願,有錢收,或無錢收,唱好英帝!!
我自願,收錢或不收錢,做美奴,英奴,係我自由選擇,得吾得,你理得我!!
我中國人都吾想做!!!得吾得!
I AM A HONGKONGESE NOT A CHINESE!!!得吾得!!大6人!!!
中國人,共產檔,自己反省下點解你甘乞人憎,人人想共剷你喇!! ...
咁祝你就一世住係中國香港,得閒發下香港腳夢喇

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-12 07:03 PM 發表
我真係好支持特朗普興建邊境圍牆,唔興建搞到啲低端人口非法偷渡去美國
香港都應該效法,興建邊境圍牆同大陸隔絕
你快啲搞香港獨立啦!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-12 05:43 PM 發表

香港無你北方帝國!!
你立即執晒野回你北方帝國喇!!
北方帝國,係你樂土:
無犯民,無香土,無萍果報
祇有共音!!
甘你落黎香港同我地本土人拗頸,托七咩!!! ...
你條游水落嚟香港嘅鄉下仔,又假份本土香港人

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-12 08:54 PM 發表

共剷甘好!!!
香港行資本主義!!
點解吾番上北方帝國住!!
落黎香港托七咩!!
大六人!!!
香港快一國一制

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-12 05:13 PM 發表
民選總統特朗普可以隻手遮天, 選民都唔敢撤換佢, 何來民主之實
希特接都係民主選舉一人一票選出嚟。

引用:
原帖由 wilsonpooh 於 2019-1-12 03:28 PM 發表
好在我們有共產黨
同意

美國人無存款咁大鑊?難道稅率太甘?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-12 06:35 PM 發表

你睇下依的北方帝國大6人幾專制!!
用多幾個感嘆號,都得罪佢!!
因為北方帝國,未得雜豬批准!!
乜L都吾得!!
做慣奴隸之人,真不知自由為何物!!

小弟,香討,極歡迎你留言!!
真理愈辯愈明!!
香討更多廣告收入!!
我中意用感嘆號,重要用好多!!
會吾會激死你!!哈哈!!
激死一個左仔得一個!!哈哈!! ...
點會激得死我呢?得閒嚟睇吓你哩啲白痴廢扮本土發噏瘋都十分有娛樂性,難得有你哩啲數典忘宗嘅西狗上嚟獻世,越多你哩啲廢噏公義L咪越多香港人醒覺囉!!!!!!!!

多得有你哩種杏加橙扮本土代表香港人,結果咪搞到而家神憎鬼厭咁囉,元旦大巡遊喎,聲討大會喎,民主公義喎,自欺欺人,越玩越縮,係得到香港人支持嘅就唔使場面冷清出街俾人屌啦,淨係識得匿喺度鳩叫!!!!!!

侵侵好腫捅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]