• 瀏覽: 21,067
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 lmichael 於 2019-1-12 06:14 PM 發表

咁二世祖主席習近平,自己好大喜功,把老爺子蹈光養蹈踢開,引來世界各國敵視,把鄧江胡建立起的中國人良好形像敗清,日日說超越美國,引致美國發動貿易戰,人地美國人仲可以等選舉投票踢佢走,最多等多一界,中國人可以點踢二世祖主席落台?幾時落台? ...
廢話連篇!

引用:
原帖由 sng850 於 2019-1-13 03:24 PM 發表

廢話連篇!
我有邊句講錯?你指鄧老既蹈光養悔錦囊錯?

引用:
原帖由 lmichael 於 2019-1-13 03:26 PM 發表

中國未引世界各國敵視!相反大部分國家參加了一路一帶,亞投行!為建設國家經濟出力!

引用:
原帖由 lmichael 於 2019-1-13 03:26 PM 發表

害苦世人的是美國的侵略,引起了全球數千萬的難民!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-12 05:43 PM 發表

香港無你北方帝國!!
你立即執晒野回你北方帝國喇!!
北方帝國,係你樂土:
無犯民,無香土,無萍果報
祇有共音!!
甘你落黎香港同我地本土人拗頸,托七咩!!! ...
本土?英國佬霸占香港時,你唔出來講本土,宜家你一的資格都無囉!

引用:
原帖由 138138138 於 2019-1-13 11:24 AM 發表

所以美國人慘,你們幸福
領導人為了讓子女學習克苦耐勞,都把他們送去美國。

引用:

美政府不但殺害外國人,自己國民一樣不好!今個月已有90萬員工不發薪金!就是香港沒有直選,政府也不會停止出糧!

美國人已瘋癲!

好記得佔中時站大台班學生話過,只要有民主無飯食民不聊生又有乜所為
佢地收左錢搞事實有飯食,你班七六支持佢地咪餓死先lor~~~~

台灣的通心菜亦害苦市民!9合1的大敗,證明兩岸要和平相處

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-1-13 12:44 PM 發表
Donald Trump 建圍牆,是為了保障美國人的福祉,我是讚成的
民主黨為了阻撓Trump施政,不惜令政府癱瘓,應該譴責
嘩~~~你講緊香港民主黨及公民黨班柒碌~~~~又講得十成十似

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-12 10:27 PM 發表

你叫雜豬立即下命人大,要香港立即一國一制,跟住拉我去打靶!!!拜託!!!否則你正PK!!PK!!我日日鬧雜豬,日日鬧共剷!!一齊共剷共產!!! ...
使乜打你把,你日日睇住特朗普張相打飛機話要用飛機油支持佢,無幾耐你實精盡人忙報答你最愛的西人
不如你又去花園道求班高質素外國西人,叫CIA拉晒對你不敬既人去打把,唔係我真係日日屌九美國佬........拜託,你做得到先好

引用:
原帖由 lam_km 於 2019-1-12 17:18 發表
川普只收一塊錢工資,你想要求什么?
無用佢名既公司嫌幾多你知唔知呢?

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-13 11:27 AM 發表

話你知,我曾過深圳,在深圳巿內,手指指公安:你共產黨正黑社會!!

我土生土長香港人,有香港出生紙,深愛我土地,香港!!從來無在北方帝國生活過!!旅行除外!!我根本討厭北方帝國,討厭獨裁,我更不願做帝國奴才奴隸!!! ...
你老豆同阿爺邊度出世?

佢為咗自己留下萬世功名, 不惜以廣大美國人嘅福祉作為賭注, 同中國古代嘅秦始皇不惜勞師動眾起萬里長城冇乜分別。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]