• 瀏覽: 21,048
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 kof2002um 於 2019-1-13 03:55 PM 發表

你老豆同阿爺邊度出世?
中國人係北京猿人進化而成,這樣追溯祖先,好不好?

引用:
原帖由 膠批 於 2019-1-12 06:19 PM 發表

民主之實係 四年後可以再選過!
但係就要再忍夠四年, 除非可以好似法國人咁鬧革命。

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2019-1-13 04:05 PM 發表

唔使理好唔好 最緊要有得選!

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2019-1-13 04:05 PM 發表

係美國示威會俾防暴警察真槍實彈射擊。

引用:
原帖由 kayakfans 於 2019-1-13 03:53 PM 發表

無用佢名既公司嫌幾多你知唔知呢?
大家都明白,一分錢一分貨嘛。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-1-13 04:04 PM 發表

中國人係北京猿人進化而成,這樣追溯祖先,好不好?
反中反到老豆老母都唔認, 真可悲

成千上萬嘅大陸人 仆到去做美國日呢

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-1-13 03:40 PM 發表

美政府不但殺害外國人,自己國民一樣不好!今個月已有90萬員工不發薪金!就是香港沒有直選,政府也不會停止出糧!
你有閱讀障礙?我講緊習二世祖,捨棄老爺子蹈光養悔,把鄧江朝時期留下中國良好形像敗光,全球敵視,但你想投票叫習近平佢落台都無,美國人叫慘,咁中國人叫悲慘。
習近平落台,捨棄老爺子蹈光養悔,全球敵視,但你又無票叫佢落台,美國人都叫慘,咁中國人叫悲慘。。。

引用:
原帖由 lmichael 於 2019-1-13 04:27 PM 發表

你有閱讀障礙?我講緊習二世祖,捨棄老爺子蹈光養悔,把鄧江朝時期留下中國良好形像敗光,全球敵視,但你想投票叫習近平佢落台都無,美國人叫慘,咁中國人叫悲慘。
習近平落台,捨棄老爺子蹈光養悔,全球敵視,但你又無票叫佢落台,美國人都叫慘,咁中國人叫悲慘。。。 ...
係你太廢

引用:
原帖由 kof2002um 於 2019-1-13 04:19 PM 發表

反中反到老豆老母都唔認, 真可悲
前美國駐華大使駱家輝,祖籍廣東台山,你話佢係中國人?
親中親到上晒腦,大民族主義搞到自己飄飄欲仙

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]