• 瀏覽: 38,126
  • 回覆: 6
  • 追帖: 5
+8
真正殺人的虐殺片存在起西方社會已經好耐, 受害者仲多數係小童
引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-1-12 02:08 PM 發表
荷蘭阿姆斯特丹的紅燈區是著名景點,櫥窗裏搔首弄姿的性工作者讓遊人看得目不轉睛。荷蘭在2000年將賣淫合法化,以打擊人口販賣和扯皮條,然而一直有女子被拐賣到這裏工作。英國女子福賽斯(Sarah Forsyth)就是其中一名受害者。1995年,當時只有19歲的福賽斯在報紙上看到一則廣告招聘幼兒保育員。她飛到阿姆斯特丹工作,殊不知一切只是場騙局。約好她在機場碰面的是惡名昭彰的罪犯雷斯(John Reec ...

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-1-12 04:16 PM 發表
民主國家都會發生呢d事
呢D國家失蹤同離家出走的男女亦多到你唔信! 佢地同妓女係最低下階層, 佢地生死都無人有興趣, 亦點解咁多連環殺人案的對像都係妓女或者離家出走的少男少女

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-1-12 04:26 PM 發表
狄娜唔知道和蘭國已變質
早排話荷蘭唔夠監蠆話監獄要執笠, 就係荷蘭將好多犯罪行為非刑事化, 警察亦懶得捉犯, 荷蘭的犯罪天堂美譽當之無愧

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2019-1-12 04:31 PM 發表
歐洲販賣人口逼良為娼係好盛行,西方(正義)係視若無睹的,
搶石油,搶資源就大鑼大鼓,欲加之罪。

係啲傻仔信海盜講(正義)
西歐人最喜歡去東歐或者其他落後國家玩雛妓同人獸

引用:
原帖由 onedayalive 於 2019-1-12 04:52 PM 發表
他用真身份去荷蘭失蹤兩年會冇人知咩, 英, 荷D差佬會情報會唔知果D犯罪份子咩, 屌, 作都作好D啦
話佢係果D東歐小國都可能會有人信
又唔係明星又唔係有錢人, 失蹤有鬼人理咩

引用:
原帖由 laws168 於 2019-1-12 05:14 PM 發表
西方有妓女合法化, 搞基合法化, 大麻合法化,鴉片/白粉/槍支
荷蘭最早將呢D嘢合法化

引用:
原帖由 大滾友 於 2019-1-13 09:12 AM 發表
好多年前,貪得意CLICK D 咸LINK,即係CLICK一個開成十個果種,見有D係鬼妹就入去望下,點知一望就係咁變態,但我想話重點係,你咪以為西人好好,個個都係GENTLEMEN,係大陸俾人捉咗,大都為錢,西人捉你,為錢之外,部份仲係以殺人為興趣,你如何扮死狗求饒都無用。好多年前有套電影叫天生殺人狂,內容而家諗番,變態得黎都應該係反映部份西人既現實。 ...
美國係全世界最多連環殺人事件的地方, 連環彩人當然係為興趣啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]