• 瀏覽: 38,130
  • 回覆: 186
  • 追帖: 5
+8
引用:
原帖由 吊尻鬼妹個系窿 於 2019-1-12 10:29 PM 發表

外國有d用自己條女去網上識d少女 之後帶到汽車旅館到 即同佢啪針 等佢蒙下蒙下咁 啪完針即推佢去接客 每日都去唔同汽車旅館到接客...... 日日同d女啪針 等佢冇意識!  世上咩都有喇..... 上次兩個女遊客仲慘 去到南美國家俾人監生鋸頭 之前又有個女墨西哥明星 去遊行 俾兩個fans輪姦在棄屍 ... ...
但香港的傳媒只不斷美化歐美, 不會報導民主自由的黑暗面.美國每年的失蹤人口, 被殺的人口, 根本就係嚇人, 傳媒的揞住良心不報歐美的真面目, 只令不少身在褔中港人仲硬膠膠.

引用:
原帖由 駛恁母豬場機掰 於 2019-1-12 11:42 PM 發表
學下強國啦!
班囡為錢為仔拋個身出嚟
你又知佢地個個都係自願??你做佢地領導嗎

引用:
原帖由 hwwong 於 2019-1-13 12:15 AM 發表
歐美拐騙少女賣去火坑, 數量多到數不清...
歐美的販賣人口作淫業根本嚴重, 菲律賓亦是受害的重災區, 今期總統嚴殺毒犯, 令不少菲國少女免受毒敗操控, 歐美市場少了菲律賓人被販賣, 功德無量.

但北歐的民主自由, 郤令好多該區的美少女受慘了. 呢期不少歐美AV多了這些新血. 其實, 老美有心包容, 唔好似菲律賓努力打擊, 不少民主自由的地方都會受災.

一個19歲少女失蹤,家人朋友當無事咩?無報案咩?佢唔係被擄出國,係正當出國喎,有出入境記錄就知去咗邊個國家啦。妓女合法化即係妓女要註冊登記同提供驗身證明先可以成為合法妓女做賣淫。  

個女人生意唔好,出書收山就真。

BNO 持有人重唔去求主

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 12-1-2019 14:42 發表
真正殺人的虐殺片存在起西方社會已經好耐, 受害者仲多數係小童
真係存在好耐,以前睇過D西人AV,講兩姐妹係屋外面遇到幾個壞人,脅持入屋強姦,睇果時都覺得唔係好對路,因為日本仔既D片,好多時鏡頭都係屋入面SET好曬,拍出黎既角度好清晰,但果套片係從果幾個匪徒角度開始影,個匪徒跑果時鏡頭就會震,有時震到仲會起曬雪花,果兩條女反抗果陣又超激烈,唔同日本AV就位拍,幾個男人一巴巴車埋去時,條女塊面即刻出血,果刻我估應該唔係AV,係真老強,最變態係輪完兩條女後,放兩條女係浴缸槍斃,兩條女太陽穴既時出血,面色轉白,成個浴缸都係血,果刻就知道西方社會既AV,比日本變態得多,以後都係睇番日本製作,同埋西人癲起上黎,真係唔係人咁品。

販賣人口在歐洲情況普遍.

這些才是有意義的新聞,慘但最後壞人受罰,還是值得宣揚的。

引用:
原帖由 大滾友 於 2019-1-13 08:50 AM 發表

真係存在好耐,以前睇過D西人AV,講兩姐妹係屋外面遇到幾個壞人,脅持入屋強姦,睇果時都覺得唔係好對路,因為日本仔既D片,好多時鏡頭都係屋入面SET好曬,拍出黎既角度好清晰,但果套片係從果幾個匪徒角度開始影,個匪徒跑果時鏡頭就會震,有時震到仲會起曬雪花,果兩條女反抗果陣又超激烈,唔同日本AV就位拍,幾個男人一巴巴車埋去時,條女塊面即刻出血,果刻我估應該唔係AV,係真老強,最變態係輪完兩條女後 ...
呢D仲係AV???呢D是網上血腥暴力, 但歐美要扮民主和平喎, 所以傳媒扮盲唔報. 仲係老美一方獨大的時候, 大家又怎知這些黑暗面.

其實, 西歐冶安極差, 同香港冇得比.

記得老美有一單新聞, 但好似google 都search唔到了, 西方的掩飾真係好野, 好似美警在某殺人犯的屋企附近起出百幾個女性骸骨.

西方的暴力及恐怖, 根本就超嚴重. 

引用:
原帖由 大滾友 於 2019-1-13 08:50 AM 發表

真係存在好耐,以前睇過D西人AV,講兩姐妹係屋外面遇到幾個壞人,脅持入屋強姦,睇果時都覺得唔係好對路,因為日本仔既D片,好多時鏡頭都係屋入面SET好曬,拍出黎既角度好清晰,但果套片係從果幾個匪徒角度開始影,個匪徒跑果時鏡頭就會震,有時震到仲會起曬雪花,果兩條女反抗果陣又超激烈,唔同日本AV就位拍,幾個男人一巴巴車埋去時,條女塊面即刻出血,果刻我估應該唔係AV,係真老強,最變態係輪完兩條女後 ...
應該不是一般正網有得睇吧?

好多年前,貪得意CLICK D 咸LINK,即係CLICK一個開成十個果種,見有D係鬼妹就入去望下,點知一望就係咁變態,但我想話重點係,你咪以為西人好好,個個都係GENTLEMEN,係大陸俾人捉咗,大都為錢,西人捉你,為錢之外,部份仲係以殺人為興趣,你如何扮死狗求饒都無用。好多年前有套電影叫天生殺人狂,內容而家諗番,變態得黎都應該係反映部份西人既現實。

引用:
原帖由 司馬乁 於 2019-1-12 04:10 PM 發表
西方有妓女合法化, 搞基合法化, 大麻合法化.

文化太醜惡, 所以成日要用偽人權, 偽善口號塗脂抹粉掩飾.
管唔掂一句合法就可解決,東西文化真係好大分別,大陸唔跟佢哋真好合理喎!
遲啲人獸,亂倫都可以結婚,大麻公司上市,雞竇又可上市!

引用:
原帖由 大滾友 於 2019-1-13 09:12 AM 發表
好多年前,貪得意CLICK D 咸LINK,即係CLICK一個開成十個果種,見有D係鬼妹就入去望下,點知一望就係咁變態,但我想話重點係,你咪以為西人好好,個個都係GENTLEMEN,係大陸俾人捉咗,大都為錢,西人捉你,為錢之外,部份仲係以殺人為興趣,你如何扮死狗求饒都無用。好多年前有套電影叫天生殺人狂,內容而家諗番,變態得黎都應該係反映部份西人既現實。 ...
美國係全世界最多連環殺人事件的地方, 連環彩人當然係為興趣啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]