• 瀏覽: 38,100
  • 回覆: 186
  • 追帖: 5
+8
看到而家的西歐AV片女優, 不少都如農場內的家禽咁打晒印在自己身上, 原全冇自己....看不到未來, 這就是犯民老吹, 民主自由會帶給新生代的未來同希望喎!!!!!!!!

相反, 被西歐不斷抺黑的中國, 不斷屢有科技突破創新震撼世界, 隠似是這22世紀希望中心. 給下一代的憧憬及希望之光.

迫?我又真係唔係好信囉!

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-1-13 10:21 AM 發表
迫?我又真係唔係好信囉!
太不食人間煙火了

引用:
原帖由 666lucifer. 於 2019-1-13 06:12 AM 發表
@儍廢物 @步憫豬 @許健輝 @韋小達 ……外國D馬伕巧惡架…… ...
巧恐怖牙

恐怖

所謂民主, 好似台灣嗰D, 謀殺, 只要罪犯只要俾錢, 法律話話之你死喎. 所謂民主, 咁多妓女的遭遇不幸, 民主話扮睇佢唔到.
反而被駡獨裁的中國, 大力掃黃, 掃清東莞黃業, 殺人者, 咪捉你打靶, 還死者公道.

究竟, 民主在投票時浪費大量公帑之外, 對民生好咗D乜呢??
人民係咪應目標為本, 只要領導做得好, 做得合理, 人民安定繁榮, 國泰民安, 根本理洗鬼理佢係咪民主獨裁呢??

真係好恐怖, 堂堂一個護士去應徵都攪成咁, 相信是冰山一角, 民主自由班議員攪乜膠, 做咩可容忍呢D??

https://www.thesun.co.uk/news/81 ... -prostitute-murder/

睇完呢篇, 說明被殺的泰國被販運的女性, 其實當地警方做過乜, 對女性屍體不聞不問???對入境的英國人被失蹤又不聞不問??

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-1-12 06:36 PM 發表

個個都用呢條L屌做頭像,搞到我成日以爲自己有留言
我有時都以為自己回覆緊自己

原來去荷蘭做G, 係慘到要被迫玩俄羅斯輪盤玩出命的, 班人權打手死晒去邊??
點睇佢慘過 你旺羊 吧, 做咩落背耳劇場唔班人權奬俾班G既??

西方, 拍了多套戲來告訴大眾知, 好似人皮市場, 歐美的販賣人口根本嚴重, 但香港的大學19教授冇講, 毒媒又篩檢走, go hell 啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-1-13 10:06 AM 發表

咁即係唔知啦!!!
你係客, 佢被迫會話俾你知咩??
唔怕你投訴佢, 你花費, 原來係聽佢盡訴心中情, 返去俾黑幫打得佢仲甘添.
咩黑幫呀
佢條仔咪坐館囉!
啲囡發仔瘟,賣肉養仔唧
上面從以前的髮廊、快仔、桑拿K到依家V7雞有幾多被逼架!
咪又係貪錢拋個身出來揾快錢!
男盜囡娼硬道理!

引用:
原帖由 駛恁母豬場機掰 於 2019-1-13 12:30 PM 發表

咩黑幫呀
佢條仔咪坐館囉!
囡發仔瘟,賣肉養仔
上面從以前的髮廊、快仔、桑拿K到依家V7雞有幾多被逼架!
咪又係貪錢拋個身出來揾快錢!
男盜囡娼硬道理! ...
你講咗不少做G的原因囉, 被呃囉!!

美國接釀墨西哥邊境上次被發現埋左6百幾條屍, 係自願又怎會死咁多人呀??

每年世界咁多人口失蹤, 聯合國做過乜, 做銀過乜, 做咩唔譴責可能是世界最的大販賣樞紐, 老美???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]