• 瀏覽: 38,111
  • 回覆: 186
  • 追帖: 5
+8
引用:
原帖由 大滾友 於 2019-1-13 09:12 AM 發表
好多年前,貪得意CLICK D 咸LINK,即係CLICK一個開成十個果種,見有D係鬼妹就入去望下,點知一望就係咁變態,但我想話重點係,你咪以為西人好好,個個都係GENTLEMEN,係大陸俾人捉咗,大都為錢,西人捉你,為錢之外,部份仲係以殺人為興趣,你如何扮死狗求饒都無用。好多年前有套電影叫天生殺人狂,內容而家諗番,變態得黎都應該係反映部份西人既現實。 ...
咁又係,大陸捉d細路砍手砍腳做乞衣
擇取器官都會留返個殼既

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-1-12 04:33 PM 發表

西歐人最喜歡去東歐或者其他落後國家玩雛妓同人獸
你睇芭提雅幾多人妖基老bar,啲鬼玩得幾開心,比班死基佬爭取到香港攪基合法之後死基佬又多條出路,基佬bar通街開

引用:
原帖由 littlesiumee 於 2019-1-13 09:22 AM 發表

咁又係,大陸捉d細路砍手砍腳做乞衣
擇取器官都會留返個殼既
美國認可民主自由的邊境接釀的南美好D, 人油都榨埋出黎添

引用:
原帖由 onedayalive 於 2019-1-12 04:52 PM 發表
他用真身份去荷蘭失蹤兩年會冇人知咩, 英, 荷D差佬會情報會唔知果D犯罪份子咩, 屌, 作都作好D啦
話佢係果D東歐小國都可能會有人信
信喎!合法之後,啲人去合法場所消遣,唔係死人冧樓理得佢咩!

美國人去到佢話獨裁的中國, 美國人仲可以去到大把生意做, 但去到南美的古巴??幾隻蟲叫都嚇乸死班美國佬.

引用:
原帖由 kwuntongsang 於 2019-1-13 09:28 AM 發表

你睇芭提雅幾多人妖基老bar,啲鬼玩得幾開心,比班死基佬爭取到香港攪基合法之後死基佬又多條出路,基佬bar通街開
泰國國勢弱, 就算被美國屎坑文化侵略, 都無權抵抗, RIP

黃屍最L熷見到呢D新聞,係中國人就汪汪叫

引用:
原帖由 股貴勝 於 2019-1-12 06:31 PM 發表
其實荷蘭出晒名黃丶毒乜都齊,我哋遠在香港都知,條女仲要專登飛去打工,我真係唔識得同情佢。
一係同啲鍵盤戰士一樣住井底,一係想去打工可合法吸毒嘛!

引用:
原帖由 airmail 於 2019-1-13 08:38 AM 發表
一個19歲少女失蹤,家人朋友當無事咩?無報案咩?佢唔係被擄出國,係正當出國喎,有出入境記錄就知去咗邊個國家啦。妓女合法化即係妓女要註冊登記同提供驗身證明先可以成為合法妓女做賣淫。  

個女人生意唔好,出書收山就真。 ...
民主自由下, 呢班後生的家人看不到佢未來, 佢又看不到自己未來, 所以咪大家當大家透明囉. 有一人一票咪得囉, 洗銀理家人咩.

真係唔係講笑, 比起西歐的家人關係, 中國人真係好好多, 濃烈好多, 中國人, 酒是故鄉醇, 情亦是故鄉濃, 真係幾值得一讚.

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-1-12 04:47 PM 發表
一聼就知作故,捉得你賣淫緊係為錢,唔夠數還唔夠數,都係錢黎,點會打爛自己搵食架生隊林你?
屌你都唔make sense,,睇你個款咪又係博籌款或者自己故仔版權賣俾荷里活,民主大國專出騙徒 ...
唔夠數咪標個尾會囉,條女比人殺在,佢個床位空出嚟咪換過一個後生啲,但哩條女係咪摶出自書就唔知嘞!

引用:
原帖由 lam1252 於 2019-1-13 09:40 AM 發表
黃屍最L熷見到呢D新聞,係中國人就汪汪叫
佢地又真係喪屍咁既, 盲崇洋, Short Short地的.

民主國家太暴戾

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-1-13 09:14 AM 發表

美國係全世界最多連環殺人事件的地方, 連環彩人當然係為興趣啦
今年老美的被殺數字大幅飆升到四萬人, 美國的呢方面又強大了. 民主自由黐咗線上黎, 真係睇見都驚

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-1-13 08:24 AM 發表

你又知佢地個個都係自願??你做佢地領導嗎
我做過佢地契爺唧

引用:
原帖由 駛恁母豬場機掰 於 2019-1-13 10:00 AM 發表

我做過佢地契爺唧
咁即係唔知啦!!!
你係客, 佢被迫會話俾你知咩??
唔怕你投訴佢, 你花費, 原來係聽佢盡訴心中情, 返去俾黑幫打得佢仲甘添.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]