• 瀏覽: 24,542
  • 回覆: 135
  • 追帖: 3
提示: 違規內容已被屏蔽
美國出口加拿大出手,加拿大出事美國食花生。

辭職辭退被捕華為高層,是為了畫清界線,與恐怖分子無關,但卻越講越描越黑,更證實華為與恐怖分子有密切關係

引用:
原帖由 sunnylo2007 於 2019-1-12 01:59 PM 發表

加多樣漢奸狗。
再加多樣寫漢字的洋奴狗

上次我搭的士去爆房, 我得$500, 的士佬唔肯收,  要我叫條女比住先, 爆完房比翻錢佢

你地唔知楓葉國係花旗國附屬國家咩?侵侵叫到佢唔怕死呀!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-1-12 01:43 PM 發表

即係有咩證據犯左加拿大咩法? 連加拿大法官都話美國冇提供犯咩罪又冇出引渡令。引渡令就快過限期添。
杜L多 仲等緊佢狗主一聲號令

引用:
原帖由 明日進擊的高潮 於 2019-1-12 01:48 PM 發表
美國政府只是繼續停止運作,好快就會放人。
唔敢引導。又落唔倒台。個政府繼續"扮"停避下風頭。     冇錯! 係"扮" 停。

因為要駛錢果d"民眾福利" 部門係停左的

不過收錢果d "稅局" 如常運作。 因為e家要開始報稅了。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-1-12 01:53 PM 發表
洋人聯合起來了⋯ 敬告丫爺,要諗清楚與數以十億人交惡的後果
又想黎多次八國聯軍? 睇怕冇咩可能

e家核彈年代    大不了你一粒 我一粒

離職都要總理過問?

加國真的瘋了

引用:
原帖由 symphonicdance 於 2019-1-12 03:28 PM 發表
我都曾以為這個加國總里不錯。可是,大麻合法化,北美自貿協議向美國跪低,再加上華為一事,我覺得他只是一條"某里"。
民選民選,有能力有資金,有計劃就可以推一聽聽話話話的演員執政!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]