註冊 登入

[國際新聞評論] 華為加拿大高層突離職杜魯多開腔批評中國

打工唔俾人離職架?咩風吹草動都俾人放上新聞了。

回覆 引用 TOP

精選樓盤
北美祖先係土著係紅番
其他人全部都係移民

楓葉大麻國經濟全靠中國先有起色,而家傻總統孖住等破產

回覆 引用 TOP

共賊黨害人不淺

莫再因辛酸心創傷,不必費心力去找真相;
世態縱未如意,亦必須直往,成功需苦幹!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2019-1-12 12:34 PM 發表

中國科技巨企華為在西方多國引起的風波愈演愈烈。英媒周六(12日)報道指,華為加拿大公司一名任職超過7年的高層,突然宣布離

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190112/photo/bkn-20190112073528019-0112_00972_001_01b.jpg?20190112110059

太子女都被加拿大周了,留在華為當然沒有作為了。

新聞來源連結: ...
拉咗先知佢有外交豁免權?
唔好玩啦!
連加拿大到而家先知,中國拉人時點可以知?
中國拉人時你唔出聲,係加拿大放棄佢嘅外交豁免權在先。

如果saw劇情,杜魯多我要你打✈️100次 1小時內否則👼🏻

回覆 引用 TOP

無恥之徒……跟尾🐶!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-1-12 03:03 PM 發表

拉咗先知佢有外交豁免權?
唔好玩啦!
連加拿大到而家先知,中國拉人時點可以知?
中國拉人時你唔出聲,係加拿大放棄佢嘅外交豁免權在先。
此人被加拿大停職留薪,仲無用外交護照入境中國

加拿大總理杜魯多只不過是忠於美國政府的狗,加拿大只係美國一個州叫加拿大小州

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-1-12 01:53 PM 發表

洋人聯合起來了⋯ 敬告丫爺,要諗清楚與數以十億人交惡的後果
隻揪唔夠打就群揪,可惜群揪都唔夠打,洋人係咪應該檢討下點解群揪都打唔贏人,而唔係放啲看更出唻自hi呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你個章 於 2019-1-12 14:23 發表

我係你老豆?唔係認唔到嗎?叫自己老豆做狗,大義滅親,好野!
你知唔知你自己up乜春?9唔搭八,邊個認你老豆呀?如果我係你個仔既話,無論你係生係死,被人棄屍街頭都唔會認你,你d 邋塌思維同偉論已令人痛恨得咬牙切齒,

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2019-1-12 12:34 PM 發表

中國科技巨企華為在西方多國引起的風波愈演愈烈。英媒周六(12日)報道指,華為加拿大公司一名任職超過7年的高層,突然宣布離

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190112/photo/bkn-20190112073528019-0112_00972_001_01b.jpg?20190112110059

太子女都被加拿大周了,留在華為當然沒有作為了。

新聞來源連結: ...
好心啦,有犯法就起啦。打嘴炮有屁用!

回覆 引用 TOP

我都曾以為這個加國總里不錯。可是,大麻合法化,北美自貿協議向美國跪低,再加上華為一事,我覺得他只是一條"某里"。

引用:
原帖由 你個章 於 2019-1-12 01:16 PM 發表

需然唔係咁鍾意條友軟皮蛇咁樣,但今次對華為事件,加拿大人上下都讚好(除左一班自稱係加拿大人既共狗 from AM1320)
好個屁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-1-12 01:53 PM 發表

洋人聯合起來了⋯ 敬告丫爺,要諗清楚與數以十億人交惡的後果
你個數十億人,有幾多水份?

十億八億在下大把貨供應

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷,我是火,邪我本性,神是我

雷火邪神

合金鋼不堅  中子彈何難
群英攻科技  敢破世上關
引用:
原帖由 maskman2008 於 2019-1-12 15:30 發表

你個數十億人,有幾多水份?

十億八億在下大把貨供應
其實香討應該完善一下檢舉制度,將某d人拒之門外

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。