• 瀏覽: 24,516
  • 回覆: 135
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 002534 於 2019-1-12 03:48 PM 發表

其實香討應該完善一下檢舉制度,將某d人拒之門外
尤其是呆娃,外人?
或不是香港人,無香港IP 的全部掃出街

引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-1-12 02:15 PM 發表
杜老多係咪食侵侵洗腳水泡多士食懵咗?前外交官仲有外交括免權?!外交括免權係永久制的嗎?
杜魯多懞着,唔記得!

引用:
原帖由 002534 於 2019-1-12 03:27 PM 發表

你知唔知你自己up乜春?9唔搭八,邊個認你老豆呀?如果我係你個仔既話,無論你係生係死,被人棄屍街頭都唔會認你,你d 邋塌思維同偉論已令人痛恨得咬牙切齒, ...
係你先咁覆條PK

比着我,會咁回?
升官,發財,死老豆,你做乜回魂!

引用:
原帖由 002534 於 2019-1-12 03:27 PM 發表

你知唔知你自己up乜春?9唔搭八,邊個認你老豆呀?如果我係你個仔既話,無論你係生係死,被人棄屍街頭都唔會認你,你d 邋塌思維同偉論已令人痛恨得咬牙切齒, ...
係你先咁覆條PK

比着我,會咁回?

引用:
原帖由 maskman2008 於 2019-1-12 15:51 發表

尤其是呆娃,外人?
或不是香港人,無香港IP 的全部掃出街
你搞清楚,我指開post引罵戰既人,除左黃絲人會引起罵戰,諗唔到仲有咩人

引用:
原帖由 002534 於 2019-1-12 03:55 PM 發表

你搞清楚,我指開post引罵戰既人,除左黃絲人會引起罵戰,諗唔到仲有咩人
呆娃都會,有時重覆再重覆嗰幾句,引你少佢

引用:
原帖由 maskman2008 於 2019-1-12 15:54 發表

係你先咁覆條PK

比着我,會咁回?
其實係香港本來係可以和平生活,不論97前定97後,但呢班人總係唯恐天下不亂,勁想23條快d趕走佢地,還返香港平靜

引用:
原帖由 你個章 於 2019-1-12 01:16 PM 發表
需然唔係咁鍾意條友軟皮蛇咁樣,但今次對華為事件,加拿大人上下都讚好(除左一班自稱係加拿大人既共狗 from AM1320)
是的,狗口長不出象牙!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2019-1-12 12:34 PM 發表
中國科技巨企華為在西方多國引起的風波愈演愈烈。英媒周六(12日)報道指,華為加拿大公司一名任職超過7年的高層,突然宣布離

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190112/photo/bkn-20190112073528019-0112_00972_001_01b.jpg?20190112110059

太子女都被加拿大周了,留在華為當然沒有作為了。

新聞來源連結: ...
依條友,食屎啦

引用:
原帖由 你個章 於 2019-1-12 01:16 PM 發表
需然唔係咁鍾意條友軟皮蛇咁樣,但今次對華為事件,加拿大人上下都讚好(除左一班自稱係加拿大人既共狗 from AM1320)
你在加拿大的那個省?

以大陸"法服侍黨"一貫井蛙思維, 班大陸人又冇錯
但係, 呢次係加拿大/美國嘅法
人地唔賣賬, 呢邊還要狗吠三日, 振振有辭

法律問題, 法律手法對付. 要出動政治壓力, 有人一定係極度理虧
隨地撒野, 在示警嗎?

查實呢班低能兒咁極品, 可見在大陸長期工作的
係完全唔應比佢地小朋友在大陸受教育的

做狗要有做狗的覺悟

引用:
原帖由 DDG98 於 2019-1-12 12:43 PM 發表
加拿大杜魚多, 死仆街.
呢個要友番個「小」字,因他的老豆當年都是總理。

我公司一年都數唔清有幾多人辭職同新入職,係咪全部都係間諜?

孟小姐辦公室冇理由冇掛上....若要人不知,除非己莫為..呢類野架...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]