• 瀏覽: 1,379
  • 回覆: 8
+6
印度一間政府醫院發生恐怖分娩意外,一名男護士懷疑在接生其間用力過度把初生嬰兒的身體扯斷,其身體拉了出來,但頭部留在媽媽的子宮裏,可怕的是他還隱瞞事件,直至醫生檢查時才揭發。...

呢個男護士都痴L線,你唔L識就咪L搞啦,害死個bb,拆散左人地家庭喇!仲要隱瞞事件,個媽媽隨時都比你害死埋呀!究竟你係幫人定係害人呀喺度,DL。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20190112/59129543

附件

Screenshot_20190112-102325.jpg(100.46 KB)

Screenshot_20190112-102334.jpg(96.78 KB)

Screenshot_20190112-102351.jpg(127.88 KB)

Screenshot_20190112-102403.jpg(88.61 KB)

Screenshot_20190112-102412.jpg(69.12 KB)

其他新聞係講話醫生飲醉左未醒,個男護士被迫接住生先。

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2019-1-12 10:35 AM 發表
其他新聞係講話醫生飲醉左未醒,個男護士被迫接住生先。
…總之唔識就唔好搞,人命攸關。醫生醉酒而接生唔到係佢問題丫嘛,雖然唔知個男護士係咩理由下去接生,係好心定係被迫,真係唔知道,但而家個男護士做嘢出左事,佢亦冇得推缷責任,總之一句講哂,唔識或冇咁嘅把握就唔好搞,搵其他專業人員去處理。

天竺禮崩樂壞道德淪喪

三哥國度,比任何一個國家更恐怖及無理。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-1-12 04:42 PM 發表
三哥國度,比任何一個國家更恐怖及無理。
我去過天竺、本朝、露國和宇宙國,發現天竺人沒有民族覺醒,所以不會出現自強運動、百日維新或蘭學東傳、尊王攘夷和5條御誓盟,也沒有彼得大帝和朴正熙,更沒有俄國民主工黨的多數派,結果天竺人仍然不能崛起

天竺仲有冇個似番個人嘅正常人?

講果個都黐膠花嘅!點收埋無頭BB呀?打邊爐呀?個醫生埋位即劏??賣豬肉呀?無離頭九。
信可以得永生。

天竺國禮崩樂壞,
香港人戇居白痴。

徒手可以將BB頭身分家?
信蘋果可變超人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]