• 瀏覽: 8,526
  • 回覆: 157
弱智仔一班

幾十年前信中國爆中共倒, 解放軍見人就殺
一街毒食物毒氣

錯過國內投資爆升幾十倍的機會

現繼續信毒媒中國即將崩潰論

深圳樓長年是送給香港人, 當年求其一個基層香港人也可買得起深圳千呎樓而爆升十倍以上

傻仔再次送上機會給他人

大陸做假詐騙,空心老倌扮有錢,大量負債變股票,不斷吹大個泡沫,睇下幾時爆,大陸必死先。

引用:
原帖由 涼8狗大戰奶媽柒 於 2019-1-12 11:33 AM 發表
大陸做假詐騙,空心老倌扮有錢,大量負債變股票,不斷吹大個泡沫,睇下幾時爆,大陸必死先。
叫中國爆中國假幾十年

結果中國沒爆中共沒倒

你們先爆

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-12 01:47 PM 發表

人口相差幾多你唔講?唔怪得你係香港撈唔掂
日本德國人口少過印尼

一樣多五百強

但印尼越南沒

說什麼印尼越南搞死中國

真係笑死人

人口差不多??

民主印度與獨裁中國也差不多人口
又不見印度五百強多??

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-12 02:52 PM 發表

點解中國搵十幾個似樣的踢波都無,你敗走大陸係有原因
阿根廷,巴西踢波高過美國好多班,咁係咪代表佢地先進過美國?

引用:
原帖由 thank-777 於 2019-1-12 10:07 AM 發表
弱智仔一班

幾十年前信中國爆中共倒, 解放軍見人就殺
一街毒食物毒氣

錯過國內投資爆升幾十倍的機會

現繼續信毒媒中國即將崩潰論

深圳樓長年是送給香港人, 當年求其一個基層香港人也可買得起深圳千呎樓而爆升十倍以上

傻仔再次送上機會給他人 ...
邊個人講東南亞很大殺摔中國?有媒體報導嗎?抑或你自問自答?

引用:
原帖由 涼8狗大戰奶媽柒 於 2019-1-12 11:33 AM 發表
你呢啲言爆幾十年論,到而家都未囉。我次次返大陸人人開心食好住好,除咗話貪污外。睇你都唔會北上架啦。繼續你的漢奸論,永遠只想中國爆人民痛苦,黃皮白心的走狗

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-12 02:52 PM 發表

點解中國搵十幾個似樣的踢波都無,你敗走大陸係有原因
國企沒競爭力??

全球爭住去國企埋堆呀

引用:
原帖由 norman0812 於 2019-1-12 04:14 PM 發表

邊個人講東南亞很大殺摔中國?有媒體報導嗎?抑或你自問自答?
吹中國爆, 撤資多年

現在卻說又不是??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]