• 瀏覽: 8,573
  • 回覆: 157
引用:
原帖由 thank-777 於 2019-1-13 05:27 PM 發表

香港一樣大把人被層樓迫死

2003 年天天跳樓, 港樓必勝??
花無百日紅,樓無千日升。

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-1-13 07:51 PM 發表
睇海航就知咩叫中國企業
全香港及世界企業是永生, 萬能, 無誤???

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-1-13 09:28 PM 發表

花無百日紅,樓無千日升。
那又說到只有中國樓才累死人??

天天見香港很多人為樓死亡

但沒一個中國人為樓死亡

引用:
原帖由 涼8狗大戰奶媽柒 於 2019-1-12 11:33 AM 發表
大陸做假詐騙,空心老倌扮有錢,大量負債變股票,不斷吹大個泡沫,睇下幾時爆,大陸必死先。
最大穫就係大陸未死,閣下已經窮死或者老死呢?🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 涼8狗大戰奶媽柒 於 2019-1-12 11:33 AM 發表
大陸做假詐騙,空心老倌扮有錢,大量負債變股票,不斷吹大個泡沫,睇下幾時爆,大陸必死先。
講足大陸爆三十年都未爆,但係我已經睇到咗倭爆,小英又就嚟爆第二次

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-12 09:03 PM 發表

有機會換鋪位,一個號碼只有一個鋪位,自住亦唔應該刻薄自己,完。
交八位數咁post張稅單上嚟睇睇,唔係我話李嘉誠要跟我搵食都得

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-1-14 04:31 AM 發表

交八位數咁post張稅單上嚟睇睇,唔係我話李嘉誠要跟我搵食都得
我就賭真錢的

最喜歡取笑那些賭錢未贏過
吵架未輸過的傻仔

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-14 09:49 AM 發表

你唔張你身份證,住址,電話號碼放上黎?用下腦,你有返咁上下稅單咪岀黎印證下,無就收皮
挑,你冇腦㗎? 張稅單你black out 姓名 ,地址果D咪得囉,寫住嗱,thanks777, 睇吓。 咁至係嫁嗎。 唔係咪又係吹牛,唔好俾人睇死呀

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-14 10:34 AM 發表

有公司名做個search 乜都知,你真傻定假傻?條友敗走大陸,低端人口,我應酬佢做乜?
挑,black out埋公司名咪得囉,凈係show個數目鬼撚知你邊個。 不過睇死你都係果D工都未返過嘅瞓街傑青得過講字。thanks777兄之前同人輸賭就真係有post張捐款收據上嚟,人地高你好多班喎。

引用:
原帖由 thank-777 於 2019-1-13 11:25 PM 發表

那又說到只有中國樓才累死人??

天天見香港很多人為樓死亡

但沒一個中國人為樓死亡
誰說?

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-14 10:58 AM 發表

淨係得個數,呢度d廢坑又話p圖又乜,不過廢坑可能成世人都未交過稅
推嚟推去結果又係得過講字,不過黃絲不嬲講就天下無敵。
嗱唔得閒回你,我約咗李嘉誠食lunch, 佢話有嘢想請教我喎

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-1-14 09:49 AM 發表

你唔張你身份證,住址,電話號碼放上黎?用下腦,你有返咁上下稅單咪岀黎印證下,無就收皮
你自吹自擂

不是你先拿證明嗎??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]