• 瀏覽: 1,905
  • 回覆: 21
「平果妓者」唔該用下個腦先報導啦,原來打工唔可以辭職。
引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-1-12 09:59 AM 發表

律政司立立亂怨氣谷爆高層劈炮

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/pmFQO2iEvjxhwxZ10CIU7Q--~A/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAw/https://media.zenfs.com/zh-TW/thesun.hk.com/6cf31306b6548e2abeded4b3d5306578
律政司 ...

兩周前辭職,又要傾下會否收番請辭,兩周有幾耐,妓者自雇上腦

波大吸水膨脹強

臭蟹

呀爺請你就系要搞亂香江, 100分

真係好7怪日出東面就主要話為何不撿控肥佬泥 毒果就話為何不撿控689 如果毒果妓者被其他人士指7住當住鏡頭前問候全家人 你話妓協到時會否又盲又失蹤 雙重標淮 你睇報紙要用腦思考十萬個為什麼

咪就係,又係度老作。
引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-1-12 11:19 AM 發表
兩周前辭職,又要傾下會否收番請辭,兩周有幾耐,妓者自雇上腦

班「妓者」就係呢種水平
引用:
原帖由 win888999 於 2019-1-12 11:27 AM 發表
真係好7怪日出東面就主要話為何不撿控肥佬泥 毒果就話為何不撿控689 如果毒果妓者被其他人士指7住當住鏡頭前問候全家人 你話妓協到時會否又盲又失蹤 雙重 ...

其實沒看內容「真的」是沒必要留言的
引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-1-12 11:18 AM 發表

其實沒看內容是沒必要留言的

泛民議員噉有骨氣就好囉

唔單止律政處 法官 都要一次改革 徵詢法律意見 告定唔告梁振英 對一班大律師嚟講 有嚴重嘅利益衝突 要政府沒有足夠疑點告前特首 根本毫無勝算 賺嘅一定係大律師 兩邊都收硬律師費 但係而家英國話冇問題 澳洲話冇問題 仲可以點樣搜證 正常任何官司你問律師有冇得打 律師都會話有 只要你肯畀錢 有一啲咁嚴重嘅利益衝突 律政司係咪真係要問下大律師意見 我覺得唔問好過問

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-1-12 11:31 AM 發表
咪就係,又係度老作。

傾完都都要俾人考慮下,真心得自雇先寫得出呢啲膠文

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]