• 瀏覽: 21,845
  • 回覆: 469
  • 追帖: 1
+12
話之你點做,唔好又衆籌,又袋住先就得叻,三白眼衆籌條數都未有交代呀。

呢d人真係恐能佈 一定要照佢地說話去做 唔係就咬住你唔放

先告黑金主

私人檢控?
即係點?
當自已判官同行刑手
可以自已判自已罰?
真係好on9~但更on9的是還有一班人信到足
還不忘比錢佢地玩~

引用:
原帖由 聰聰哥哥 於 2019-1-12 10:46 AM 發表
 聞主派咁多法律界人仕, 打唔打得成,大家心知肚明, cap水唔駛講都明啦
有得打,當然有得打喇

不過,用公帑「諮詢獨立法律意見」,再用公帑告CY,先至符合法律界最大利益

攞埋法援更好,覆核王准備好未?

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 10:17 AM 發表

打得一個得一個,香港人要守護自已的城市
幾時打肥老細

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 12:05 PM 發表 
告689 禍港殃民易入好多

你那麼熱誠,幾年來,
你又捐了多少?

傻人捐多D

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2019-1-12 10:27 AM 發表
樓主唔好代表我。
無錯,樓主唔好代表我X1000,黃屍本色乜9都話香港人,成日10下10下。

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 09:45 AM 發表
港500市民集氣高呼 「梁振英案未完」
「天下為公」研私人檢控 並追究鄭若驊

【追究UGL案】
【本報訊】律政司司長鄭若驊不按慣例尋求獨立法律意見,決定不告前特首梁振英。民主派昨晚在終審法院大樓的正義女神下,發起「追究梁振英、鄭若驊集氣大會」,聲討梁、鄭及包庇鄭的特首林鄭月娥等人;「天下為公」發起人之一的民主黨林卓廷預告,律師團隊正研究司法覆核及私人檢控可能,誓言他與民主派都不會氣餒!
...
要拉都拉黃色/白色/紅色 恐怖先啦,晒九氣

行政長官及其委任官員,並不代表香港,只代表選委會千幾人,香港和國家發展關市民鬼事。

引用:
原帖由 kcondog 於 2019-1-12 09:47 AM 發表
On9 ! 
完全  on9境界

捐款就係請這班戲子!

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 10:17 AM 發表

打得一個得一個,香港人要守護自已的城市
打低泥痴嬰先啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]