• 瀏覽: 21,939
  • 回覆: 469
  • 追帖: 1
+12
嘥9氣集會

真係無申報

需要又眾籌嗎

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 09:45 AM 發表
港500市民集氣高呼 「梁振英案未完」
「天下為公」研私人檢控 並追究鄭若驊

【追究UGL案】
【本報訊】律政司司長鄭若驊不按慣例尋求獨立法律意見,決定不告前特首梁振英。民主派昨晚在終審法院大樓的正義女神下,發起「追究梁振英、鄭若驊集氣大會」,聲討梁、鄭及包庇鄭的特首林鄭月娥等人;「天下為公」發起人之一的民主黨林卓廷預告,律師團隊正研究司法覆核及私人檢控可能,誓言他與民主派都不會氣餒!
...
應該拉晒呢500條友,反中亂港,危害國家安全。
應該全部拍下樣貌,一參選便dq.

犯民賤狗港奸為了求財, 又要大玩天下為供鬧劇了... 主角籌款箱準備出場... 咖哩啡愚民傻仔懵女乖乖排隊捐獻...

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 10:17 AM 發表

打得一個得一個,香港人要守護自已的城市
咁你快去打黃屍政棍訟棍法棍社福棍學渣學棍
一肥雙學三老妖
四邪五狀六政棍
扛埋什麼十死士

500 人強馬壯

眾籌借口真係唔易搵.... 

引用:
原帖由 普通師奶一個 於 2019-1-12 10:59 AM 發表

咁你幾時打班漢奸?
師兄,根本上佢自己都係漢奸點會打自己人更係叫佢去打南亞假難民啦,不過他都係鍵盤戰士多架啦.

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2019-1-12 05:21 PM 發表
不如又咁講
有幾多人講得出689 案, 689 犯左咩法?
師兄,你咁問法,就算我唔係黃人都答到你,照佢地既標準就係貪污同公職人員行為失當,因為佢地一向都係話人犯左貪污同公職人員行為失當.

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-1-13 06:08 PM 發表

錢不在手!也不在銀行,點申報?
財產包括或然財產,申報左未。

支持1⃣️下

曾蔭權好憤怒,憤怒地狂呼⋯⋯why me?

689 影衰共産黨員,是真的

支持毒果執笠嘅香港人,毒果轉帖員無得撈嘅香討人仲多啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]