• 瀏覽: 21,931
  • 回覆: 469
  • 追帖: 1
+12
點解無人追究黑金議員呢?李呃人、梁國窮、塗狗申、梁瓜傑和毛婆靜耳猿收黑金案未完!毛婆,肥佬黎間屋潛建又無人去追究嘅!

搞咁撚多野又係捐錢.....

689當選特首後有學老鄧屠城那樣屠港嗎?

沒外國護照的二等港人如何求生!

集資大會就真…

咬住吾放2.0

引用:
原帖由 fff888 於 2019-1-12 02:03 PM 發表

捐錢喇on9仔,無錢告條撚呀
昂鳩鳩,去廁所排隊收錢啦,仲識做咩

引用:
原帖由 Sukimic 於 2019-1-12 02:07 PM 發表

我阿爺死咗喎,你要錢咪等我阿爺今晚黎搵你比d陰司紙你洗囉,1億夠嗎?
你呀爺整死幾億人,他們一起上來找你都幾震撼。

引用:
原帖由 Minion迷 於 2019-1-12 02:11 PM 發表
其實叫儍仔籌款屬少數,黑金經此途徑俾飯淫,可以避過人調查$既來源,同洗黑錢有異曲同工
你呀爺個的比你叫白金。

啲錢係會繼續嚟

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-1-12 08:41 PM 發表

你呀爺個的比你叫白金。
白金係貴金屬,你每個月收嘅就叫帛金

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 09:45 AM 發表
港500市民集氣高呼 「梁振英案未完」
「天下為公」研私人檢控 並追究鄭若驊

【追究UGL案】
【本報訊】律政司司長鄭若驊不按慣例尋求獨立法律意見,決定不告前特首梁振英。民主派昨晚在終審法院大樓的正義女神下,發起「追究梁振英、鄭若驊集氣大會」,聲討梁、鄭及包庇鄭的特首林鄭月娥等人;「天下為公」發起人之一的民主黨林卓廷預告,律師團隊正研究司法覆核及私人檢控可能,誓言他與民主派都不會氣餒!
...
我唔反對你哋繼續查、繼續籌款。畢竟香港係一個自由社會。
我奇怪嘅係,你哋嘅宗主都話查無足夠證據啦。平時乜都推出英國嚟鬧香港同中國,而家英國作為一個“監察香港責任人”身份講嘅嘢,你哋點解唔理。
泛民都到澳洲報咗警。咁咪等澳洲查囉。難道你哋都唔信澳洲?難道你哋覺得天下圍攻班人調查會比英、澳政府更有辦法?

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-1-12 09:49 AM 發表
689僭建驊同屬一個利益集團
而家你哋係懷疑英國同澳洲同CY有相同利益關系而放生CY?

澳洲將繼續調查

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-1-12 05:28 PM 發表
上次去英國,人哋話又唔告,澳洲又冇聲氣
今次集氣,集錢,集力,夠晒力量,能量,去多一次英國,澳洲了
玩過又去?梗係去瑞士、荷蘭海牙、紐約啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]