• 瀏覽: 21,843
  • 回覆: 469
  • 追帖: 1
+12
Tired of such a biased news.

500人,已無討論價值

香港7百幾8百萬人,5百人算得咩意見

On 999

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 10:17 AM 發表

打得一個得一個,香港人要守護自已的城市
贊成,我捐咗30萬,你快D捐,佢地等錢使!

500人就將香港人"被代表"

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-1-12 10:34 AM 發表
500人咁多,應講5000人
胡屎幻呀

cy個律師,淨係發律師信都可以退休了

呢班賤種
成日為籌款而做戲
重次次都話代表全港市民
真無人格

集氣 ? 想集資咋.....

引用:
原帖由 golfboy 於 2019-1-12 03:07 PM 發表

吾係,係D評論員來來去去都得E個point, 呃緊阿爺$,鄧阿爺吾值姐
你呢啲咪係呃緊你老美錢嘅評論囉,如果唔係就唔會認為人地係啦。
反對派班人如果要籌款,點解一定要喺遊行示威嘅時候做呀,唔可以好似建制派啦,獨立搞個籌款活動咩?
人地成日話佢地叫人捐錢,係因為呢班人每次都係借遊行示威嚟籌款,咁請問遊行示威係為咗表達訴求定係為咗籌款呀,你講嗰啲就真係搬龍門想轉移視線啫。
你話人地建制派籌款又無人話,請問你人地建制派係咪搞遊行示威嘅時候去籌款呀。人地建制派籌款就係籌款,啲人捐錢都係明知係籌款活動呀。反對派班人又點呀,要籌款點解唔直接搞個籌款活動,而係要喺啲遊行示威中去搞?仲要好似成行成市咁,簡直係巧立明目囉。你唔好睇下十幾年前嘅遊行係點,有無人話佢地係為咗籌款呀,唔該你盲撐都講番啲合理嘅理據先啦。

佢地唔知幾醒, 遊行籌款無收據架, 洗黑錢最佳工具, 收金主錢都無人知

點解河童會籌得咁多錢, 真正來源真係靠遊行咩?
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-1-12 03:32 PM 發表

你呢啲咪係呃緊你老美錢嘅評論囉,如果唔係就唔會認為人地係啦。
反對派班人如果要籌款,點解一定要喺遊行示威嘅時候做呀,唔可以好似建制派啦,獨立搞個籌款活動咩?
人地成日話佢地叫人捐錢,係因為呢班人每次都係借遊行示威嚟籌款,咁請問遊行示威係為咗表達訴求定係為咗籌款呀,你講嗰啲 ...

500人!咁搭碼

尋晚先話得100人, 今日經毒果加工就變成500人?

籌左幾錢?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-1-12 03:35 PM 發表
佢地唔知幾醒, 遊行籌款無收據架, 洗黑錢最佳工具, 收金主錢都無人知

點解河童會籌得咁多錢, 真正來源真係靠遊行咩?
尋晚長毛直頭吊鳩班集會傻仔咪淨係識行出黎, 記得要捐錢捐錢捐錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]