• 瀏覽: 21,903
  • 回覆: 469
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 10:32 AM 發表
保護廉潔香港,拉689進監牢
仲有黎智英

沒完沒了,佢地無正職要做

集完氣就集💰去打官司啦喂!一路要打到終審法院,俾錢啦儍佬儍B!

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 11:02 AM 發表

先打689
男兒當自強
咁黎智英恐嚇記者又無理由唔告既

引用:
原帖由 alan280204 於 2019-1-12 02:29 PM 發表

咁黎智英恐嚇記者又無理由唔告既
香港刑事法第一章第一節。。此法例持黃傘人士得享豁免

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-1-12 02:17 PM 發表

香港人住係香港,中共國都未係世上,幾時到你D外來人叫人走。
什麼自古以來香港是中共國廢話,自古即是幾時,青政府割讓香港時,共產黨只不過是條精蟲。 ...
你現在拿著清政府身份証?
交稅給清政府?
中國和香港誰當家作主?
現實些。

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 09:45 AM 發表
港500市民集氣高呼 「梁振英案未完」
「天下為公」研私人檢控 並追究鄭若驊

【追究UGL案】
【本報訊】律政司司長鄭若驊不按慣例尋求獨立法律意見,決定不告前特首梁振英。民主派昨晚在終審法院大樓的正義女神下,發起「追究梁振英、鄭若驊集氣大會」,聲討梁、鄭及包庇鄭的特首林鄭月娥等人;「天下為公」發起人之一的民主黨林卓廷預告,律師團隊正研究司法覆核及私人檢控可能,誓言他與民主派都不會氣餒!
...
係呀,仲有外國政府包庇689,x 埋d鬼佬
鬼婆18代

澳洲同英國政苦都唔告689, 點解呢班仆街唔向佢地示威?
引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-1-12 02:33 PM 發表

係呀,仲有外國政府包庇689,x 埋d鬼佬
鬼婆18代

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-1-12 09:45 AM 發表
港500市民集氣高呼 「梁振英案未完」
「天下為公」研私人檢控 並追究鄭若驊

【追究UGL案】
【本報訊】律政司司長鄭若驊不按慣例尋求獨立法律意見,決定不告前特首梁振英。民主派昨晚在終審法院大樓的正義女神下,發起「追究梁振英、鄭若驊集氣大會」,聲討梁、鄭及包庇鄭的特首林鄭月娥等人;「天下為公」發起人之一的民主黨林卓廷預告,律師團隊正研究司法覆核及私人檢控可能,誓言他與民主派都不會氣餒!
...
點解次次人數都差唔多嘅?唔通...😏😏

今時今日示威遊行變了小圈子人籌款的工具

引用:
原帖由 krypto2 於 2019-1-12 02:35 PM 發表

點解次次人數都差唔多嘅?唔通...😏😏
盡力了,公園仔找回來,持白卡,拿綜援,
只要時薪包個飯盒很扺了。

本來肥肉到口, 政府庫房無限水源。。你估靠眾籌$20,$100 紙幣咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]