• 瀏覽: 8,847
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+3
唔好怪錯佢,佢係唔捨得咋,醫院D醫生哥哥咁靚仔

佢都受夠喇,單官司搞咗咁多年,又坐埋監咯,老人家嚟,放過佢啦!

引用:
原帖由 ~!!~ 於 2019-1-12 11:43 發表

佢廢啫
又唔見大班受靶
垃圾板 鐵甲威龍

又呃鐘

真係唔唔到d傻仔連貪曾都要扯本唔本土仇唔仇中,係咪傻架真係

要驗埋愛滋性病不是說笑....

出獄前,去醫院過享受埋幾日,就放監了

引用:
原帖由 ASoIaF 於 2019-1-12 07:30 AM 發表
70幾歲入醫院有乜出奇?  保皇狗做乜又鬼殺咁嘈?
遲唔舒服,早唔舒服,較到出冊前幾日,佢個「唔舒服」都好利害喎⋯⋯

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2019-1-12 10:57 AM 發表

你都可以試下呢個服務
你估個個都得㗎?我又唔係前特首,更唔係雀屎,邊恨得咁多吖,呢啲特權,留返俾佢下次用啦!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-1-12 06:57 AM 發表
前特首曾蔭權爵士於前年2月被裁定一項公職人員行為失當罪成,判監20個月,期後獲上訴庭減刑至1年,在赤柱監獄繼續服刑,原定於下周二(15日)刑滿出獄,但曾蔭權今日(11日)突然報稱不適,被送往瑪麗醫院羈留病房接受治療。曾蔭權如未能在下周二前出院,或會直接由醫院「放監」........

曾先生「提早」出獄了。往後的日子,曾先生的人生可會「更精彩」嗎?

新聞來源連結:
...
最佳男主角,
從醫院出冊,冇咁難睇嘛!

引用:
原帖由 win888999 於 2019-1-12 07:06 AM 發表
7拾幾歲長者啦去醫院有什麼可報導 妓者只L識作新聞 啲on79信徙就日日高舉新聞作文自由 侵侵都吊得對假新聞的源頭就是毒媒 :s ...
同意! 人地成70歲都坐在咁耐監,都算數啦,比條路佢行下啦

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2019-1-12 08:12 AM 發表
佢想由醫院放監,唔想由監獄出獄
實有一批記者係門口等影相

所以係醫院門口同係監獄門口

係放監定出院個效果完全唔同

引用:
原帖由 ifung5 於 2019-1-12 08:55 AM 發表
貪曾破曬紀錄,打橫入冊,但都是打橫出冊,不如順便打橫入土
你放心都得啦

肯定西裝骨骨係醫院門口出嚟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]