• 瀏覽: 8,859
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+3
又如何!

「本土」同「仇中反中」最愛嘅「貪」曾
引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-1-12 06:57 AM 發表
前特首曾蔭權爵士於前年2月被裁定一項公職人員行為失當罪成,判監20個月,期後獲上訴庭減刑至1年,在赤柱監獄繼續服刑,原定於下周二(15日)刑滿出獄,但曾蔭權今日(11日)突然報稱不適,被送往瑪麗醫院羈留病房接受治療。曾蔭權如未能在下周二前出院,或會直接由醫院「放監」........

曾先生「提早」出獄了。往後的日子,曾先生的人生可會「更精彩」嗎?

新聞來源連結:
...

被689玩死

過唔到世... 🎉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-1-12 06:57 AM 發表
前特首曾蔭權爵士於前年2月被裁定一項公職人員行為失當罪成,判監20個月,期後獲上訴庭減刑至1年,在赤柱監獄繼續服刑,原定於下周二(15日)刑滿出獄,但曾蔭權今日(11日)突然報稱不適,被送往瑪麗醫院羈留病房接受治療。曾蔭權如未能在下周二前出院,或會直接由醫院「放監」........

曾先生「提早」出獄了。往後的日子,曾先生的人生可會「更精彩」嗎?

新聞來源連結:
https: ...
浪費資源
引入雙非停建屋死十次都唔夠仲做show人渣

唉,可憐之人。

最不能説話的特首

曾生怕香港市民忘記他,隔一段時間又見報啦

貪曾為人出名小氣,而小氣嘅人都係機關算盡

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-12 07:31 AM 發表

唔係扮暈,佢怕比人影到由監獄放監行出黎既相登報

呢條人渣權心思熟慮
呢條L樣,正仆街啦,唔想留有出獄相。貪曾一生就是死監犯,老共唔會給他成功做回有榮耀的卸任特首。

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-12 07:31 AM 發表

唔係扮暈,佢怕比人影到由監獄放監行出黎既相登報

呢條人渣權心思熟慮
出院好過出冊嘛。。。。。。。

引用:
原帖由 Aurora1 於 2019-1-12 08:05 AM 發表
出獄前唔病得嗎?有什麼出奇
出獄前病,入柵前又病,咁啱?中六合彩易過啦!林出柵前幾日病,香港咁多犯有幾多個?

人面的大佬見曾特首快要出冊唔啥得只好最後幫 曾特首 瘋狂通櫃以表敬意啦!所以就咁被通到要入院

醒字

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]