• 瀏覽: 2,180
  • 回覆: 34
小販同城管擦火花...

香港應該借鑒,拆晒非法佔地--難民木板屋

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-12 05:33 AM 發表

中國人不打中國人! 你知道「六一慘案」嗎?

太多人只以字面來看「中國人不打中國人」,不明白背後含意
並非你和我都是中國人就不能打對方,而是關於停止內戰、政治協商
否則就只能兵戎相見了 ...
乜現在大陸有內戰

引用:
原帖由 隨時間流逝 於 2019-1-12 12:05 PM 發表
香港應該借鑒,拆晒非法佔地--難民木板屋
林鄭早應請城管拆哂啲潛建。包括湯渣華,律政屍,689,。。。。。。。。。

引用:
原帖由 cyberduct 於 2019-1-12 05:31 AM 發表
如果香港有呢班城管就唔會有非法佔中同旺角暴亂啦!
689正仆街,掛住攪港毒,連咁小事都攪咁耐

習習仲唔行動?

點解香港又鬧掃南亞村不力??

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-1-12 05:18 PM 發表

林鄭早應請城管拆哂啲潛建。包括湯渣華,律政屍,689,。。。。。。。。。
應該學大陸咁1野鏟左d南亞村lor
不過香港有南亞之父幫佢地頂住

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-12 05:33 AM 發表

中國人不打中國人! 你知道「六一慘案」嗎?

太多人只以字面來看「中國人不打中國人」,不明白背後含意
並非你和我都是中國人就不能打對方,而是關於停止內戰、政治協商
否則就只能兵戎相見了 ...
支持 CHING 以理出 POST,
態度溫和,
對改善那種沒有內容、挑釁式的討論風氣出一分力.

不打中國人,但中國人打中國疫苗

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-12 01:15 發表
上星期習總先講過,中國人不打中國人,估唔到咁快就
習習講下啫。
不過話時話 點解佢仲未出兵

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-1-12 07:06 AM 發表

信佢一成,雙目失明
一成都多,全民大練鋼叫你拎隻鑊去做飛彈搞到飯都冇能得食……信九佢喎~~~

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-1-12 09:48 AM 發表
香港遲早都係咁
HK拆南亞村係咁, 又真係very good ar

你咁恨拆咪自己去拆囉,得把口有鳩用咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]