• 瀏覽: 12,177
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
+4
提示: 違規內容已被屏蔽
好心「平果妓者毒天使」用下個腦先寫報導啦。日本有公屋,笑死人。

不如咁,嘅然大陸人可以住,香港人都得嘅。
教下大家點申請嘛,不要藏私。
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-11 11:03 PM 發表
ViuTV節目《人住公屋我住公屋》今晚(1月11日)係最後一集,內容更加高潮一浪接一浪,見慣自由行嘅港人一定會好有共鳴,甚至越睇越嬲。
事關日本川口市芝園團地(公屋)住咗大量中國人,佢哋影響土生土長日本居民之餘,更大大聲數臭:「日本呢度食得唔好,邊有中國食得咁好啫,喺中國想食...

https://vmagimg.next.hk/video/20190111/720pix/1547201693_ ...

反映咗一仔無人 CLICK,收入不停下跌。
引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2019-1-11 11:08 PM 發表
究竟反映了什麼

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-12 01:31 AM 發表

好難啦,第二世啦!!
做日本的中國寄生蟲

中國人應向日本教育吓三從四德, 日本人妻又真係令不少美滿家庭破碎. 日本人要認呢件係事實. 改啦!!

另外, 日本女性亦太隨便向人裸露身體了....攪出不少風化. 中國人去打救她們吧.

我喜歡

日本非移民國家,大陸人咁易移民日本架咩?

引用:
原帖由 省委書記3 於 2019-1-12 02:52 AM 發表
一講大陸人 香港人就高潮啦 
你唔做得衰,邊個得閒講你!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-1-12 08:41 AM 發表
中國人應向日本教育吓三從四德, 日本人妻又真係令不少美滿家庭破碎. 日本人要認呢件係事實. 改啦!!

另外, 日本女性亦太隨便向人裸露身體了....攪出不少風化. 中國人去打救她們吧. ...
需要我引用中國大陸女子不斷破壞別人家庭的新聞嗎?

又,又有需要引用大量中國大陸女子裸露身體的新聞照片嗎?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-1-12 08:50 AM 發表
日本非移民國家,大陸人咁易移民日本架咩?
可能,對日男黎講,日女寸爆,所以中國女性的賢良淑德,深受日男歡迎!中日婚姻的結果吧!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 一家團聚 於 2019-1-12 08:56 AM 發表

需要我引用中國大陸女子不斷破壞別人家庭的新聞嗎?

又,又有需要引用大量中國大陸女子裸露身體的新聞照片嗎?

又如何?淹不了日本有44%家庭主婦玩紅杏出牆的事實

日本人妻被人中出,中國人會小嗰d人渣做色狼或禽獸,但日本人好似叫嗰d做炮友喎,黐總掣的。

國民的思維長期受到局限的惡果
一個大國的互聯網,竟要翻牆才可得知世界大事...

引用:
原帖由 股海迷失 於 2019-1-12 09:01 AM 發表
chi na人,人見人憎
係本土on 9, 日本男已不少去了中國娶妻。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]