• 瀏覽: 21,474
  • 回覆: 285
  • 追帖: 2
+38
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-19 00:12 發表
民主不民主跟中華人民共和國人沒有關係,

中華人民共和國人自稱不需要民主,沒有資格民主。
民主唔係主宰一切,有固然好,冇亦唔代表世界末日,要睇下係咩心態,記住幸福唔係必然,如果仲係既心態,23立法時,你就好洗定屁股,赤柱歡迎你

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-18 09:48 PM 發表
美帝有沒有藉口都可以出兵。
被美帝消滅的都是獨裁政權。
赤裸裸侵略!

香港咁多漢奸

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-18 09:44 PM 發表
衆所周知,共產黨比妓女,雞蟲更不可信
呢個調查好似係指中國法官比妓女更不可信。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-1-19 06:24 AM 發表

即係你自已無錢無樓無車,最衰都係政府咁解囉
層次低,夏蟲不可語冰。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-18 09:51 PM 發表
地球四分五裂有點會和平。
由美帝統一全地球,再冇反對聲音,槍桿子裏出霸權,務實D比美地統治,地球就和平。
成為終極獨裁政權!

二戰時美國支援蘇聯,支持蔣介,都是獨裁政府,反而打擊德國是民選希特拉政府,所以美國是利益優先,美國那裡管什麼獨不獨裁,沙特這個獨裁政府同美國都唔知幾咁麼親密。

引用:
原帖由 半夜純情的腳指 於 2019-1-18 11:08 AM 發表

如果你是中國人,但要求美國管理,你算羞家了,如果你覺得蒙古人不是中國人,但當中有蒙古人出賣民族,叫別國去管自己國家,出賣民族的人,佢地算羞家了。
問題是你是否認同自己是否中國人你自己都分不清?🙄可問問你自己父母,就更清楚了。 ...
妳又離題啦,胸無半點墨呀,不過無乜所謂啦,妳自願獻身。
華人並不等如中國人是常識,大陸最興亂扣,香港人好多唔同國籍,又攪中國人呢類廢話,行唔通架。“美”中貿易戰期限快到,我就食花生等睇戲。
喺呢睇咗中共呃人憲法未呀!

多謝上天給美國一個精神有問題及中意講大話的侵侵

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-1-12 12:05 AM 發表

睇你寫呢d嘢,覺得你好變態!!!你唔會係住精神病人馬???
睇佢個名都知條友痴x線

全宇宙嘅秩序靠你喇,柒朗普。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-1-19 07:46 PM 發表

原來你都知,就返你層次,無計
你表現。。係。

引用:
原帖由 ono119394 於 2019-1-19 01:49 AM 發表
已經將你的言論轉到伊斯蘭有關的網上,祝你長命百歲。
做得好!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]