• 瀏覽: 21,575
  • 回覆: 285
  • 追帖: 2
+38
美國好偉大!帶俾我哋好多嘢!有電影有衣服有音樂有電腦,飛機,快餐店,玩具,汽車,偶像,藍球,品牌,可口可樂,和平,正義,秩序,希望,一切一切!總之好多嘢!我寧願永遠永遠活在美帝統治之下!

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-14 02:22 PM 發表
國父嘅遺照係台灣喔,孫中山係唯一嘅國父。
冇錯!孫中山先生係中國唯一國父!共賊竟然攞毛澤東做貨幣頭像!簡直放屁!垃圾至極!

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-14 03:19 PM 發表

擺明係忘本囉
共賊必忙!

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-14 03:05 PM 發表

兩個都邪惡,其中一個係更邪惡,咁你自己選擇囉
係人嘅,緊係選擇自己國家,重要問?唔洗人教麻?老竇同街外人鬧交,唔通叫老竇收皮?一家人梗係搞掂外來人先算啦!

引用:
原帖由 十字軍 於 2019-1-14 03:17 PM 發表

冇錯!孫中山先生係中國唯一國父!共賊竟然攞毛澤東做貨幣頭像!簡直放屁!垃圾至極!
證明國民黨冇撚用囉!

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-14 03:31 PM 發表

所以中國想取代美國係妄想,單睇美國嘅盟國就無法取代,無論係經濟上,軍事上,美國嘅舉動差不多觸動全世界。孫中山推翻滿清嘅思維來自外國,孫中山係咪最大嘅漢奸? ...
沒有永久的盟友只有永久的利益,當美國不再是最強國時盟友就鳥獸散了,你看英國第一個跑來加入亞投行就知道發生乜事啦,美國地緣獨自一方,中國俄國雄居歐亞大陸島,知道什麼是歐亞大陸島嗎?呵呵。

引用:
原帖由 半夜純情的腳指 於 2019-1-14 03:33 PM 發表

係人嘅,緊係選擇自己國家,重要問?唔洗人教麻?老竇同街外人鬧交,唔通叫老竇收皮?一家人梗係搞掂外來人先算啦!
原來妳受政府養嘅,明白曬。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]