• 瀏覽: 21,528
  • 回覆: 285
  • 追帖: 2
+38
智障黃絲真智障,呆灣佬都信🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-11 09:48 PM 發表
支持美國,支持中華民國,支持中國,支持民主
獨裁西方共產邪教必亡
On9

諗起 一段電影橋段
大家排緊隊買 黎明演唱會飛
突然間有一條友走出嚟話我愛劉德華
跟住畀個班黎明fans圍揼
呢個社會確係有啲人走出嚟搞事搞非而又唔怕死 好似出埋曬啲戇鳩post嗰啲人咁

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-11 10:07 PM 發表
美國真係好偉大,守護民主,對抗邪惡政權,尤其是對抗伊斯蘭同埋最邪惡嘅共產政權
美國多謝你,希望偉大領袖特朗普可以任內消滅晒所有共產邪惡政權 ...
美國真是報應有個神經話事人天要滅美國放長相眼希望911再臨美國

引用:
原帖由 tomip11 於 2019-1-12 02:38 PM 發表

唔好腳震呀
驚到尿震呀

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-1-11 11:36 PM 發表

係,大部份中共領導人子女都活在美國覇權下。
而你就活在中共領導統治之下

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-11 09:31 PM 發表
陶傑:美中台三角糾結之謎

美國刻意與習近平「告台灣同胞書」四十周年紀念大會講話對沖,2019 年元旦起,美國的「亞洲再保證倡議法案」生效,法案重申美國對包括台灣在內亞洲地區盟友的支持、定期向台灣銷售防禦武器,最重要的是:鼓勵美國政府高級官員依據「台灣旅行法」訪台,「加深美 ...
陶絶和你就活在中共領導統治之下, 好快會被奸普剿滅埋

呢條垃圾真系好能勤力,揾多d錢過年囉!

銀河唯一的秘密, 天際最七人物

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-12 04:25 PM 發表

而你就活在中共領導統治之下
我廿年前已經移咗民。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]