• 瀏覽: 21,509
  • 回覆: 285
  • 追帖: 2
+38
引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-1-20 03:43 PM 發表

你都睇到我就你D低層次就得好辛苦呢,咁好心你就反醒下啦師兄
係,你扮高好辛苦。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-18 09:47 PM 發表
證明你自己說真話是你自己的責任。

你是新移民,要習慣一下香港人的處事方式。
你是中國人,要習慣一下中國人的處事方式

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-18 09:51 PM 發表
地球四分五裂有點會和平。
由美帝統一全地球,再冇反對聲音,槍桿子裏出霸權,務實D比美地統治,地球就和平。
統一既,咁唔洗一定老美統一既,叫大陰蒂國統一都得既,中國統一又得,德國法國又得。,只要有人做奴才就得

引用:
原帖由 bryan13 於 2019-1-11 10:01 PM 發表

智障64
中國人留學去美國,移民揀美國,黨官出事都沖入美國大使館,食既係美國大米,黃豆!
世上有比中國人更愛美國的嗎???

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-21 10:00 AM 發表

你是中國人,要習慣一下中國人的處事方式
中國人留學去美國,移民揀美國,黨官出事都沖入美國大使館,食既係美國大米,黃豆!

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-1-22 11:36 AM 發表

一般中國人在外國出事, 都是沖入當地的中國大使館, 這才能代表中國人, 少數的黨官不能代表全中國人。

而你吃是中國糧食, 飲的中國的東江水, 拿的是中華人民共和國特別行政區香港身份証, 又是否代表你很愛中國呢?
成日提住有錢移民的中國人, 他們與你何干??

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-25 12:44 AM 發表

中華人民共和國人的處事方式是如何的?
可否說出來跟大家分享一下?
中華人民共和國對白人和叛賊的挑釁抺黑, 都採用儒家思想, 忍耐到底, 你好難接受, 只會加入挑釁抺黑行列

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-25 12:33 AM 發表
老兄真了解中華人民共和國人
我了解黃皮膚人啫,天生做狗奴才既料

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-26 11:30 AM 發表

中華人民共和國人是否黃皮膚?
你了解牠們嗎?
牠們都是天生做狗奴才既料嗎?
中華人民其和國係黃皮膚,香港人都係黃皮膚,當然日本,韓國人都係黃皮膚。黃皮膚中日本韓國同香港係做奴才既好料

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]