註冊 登入

[兩岸新聞評論] 【華為危機】波蘭拘華為高層涉間諜活動 前情報機關官員落網

希望美國快啲拉晒啲中共間諜,對付獨裁中共唔使同佢講人權,因為中國冇民主冇自由冇人權,建議美國將間諜拉入關塔那摩灣嚴刑迫供

精選樓盤
糜蟈隻狗,只比烏克蘭稍好

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 11-1-2019 06:17 PM 發表

老美推銷民主,就係要扶植親美狗,唔親美的,就會去攪亂檔,如土耳其、菲律賓、烏克蘭、台灣、敍利亞、法國。
明显你是大陆人,思想很中共

回覆 引用 TOP

人善被人欺,馬善被人騎

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
南下北上的龍
又話美國針對你,叫加拿大拉你,而家連波蘭都拉你喎

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-11 06:11 PM 發表

華為真係無恥,涉及間諜活動,呢間公司真係恐怖,仲有人用先好笑,絕不使用獨裁國家出產嘅通訊產品
尾腳D轉基因大豆,食得多D發病率好高?

可能 狸 都食唔少

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷,我是火,邪我本性,神是我

雷火邪神

合金鋼不堅  中子彈何難
群英攻科技  敢破世上關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2019-1-11 06:17 PM 發表

老美推銷民主,就係要扶植親美狗,唔親美的,就會去攪亂檔,如土耳其、菲律賓、烏克蘭、台灣、敍利亞、法國。
嗰D所謂普世價值,直一曬

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

雷火邪神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無邊的思憶 於 2019-1-11 06:25 PM 發表

共賊一個一個露出來
都發現不少走狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 司馬乁 於 2019-1-11 06:26 PM 發表

假到呢. 波蘭有乜野高科技可偷?
波蘭有 波爛

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

雷火邪神

回覆 引用 TOP

嘩。又拉,告得入先好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-11 06:11 PM 發表

華為真係無恥,涉及間諜活動,呢間公司真係恐怖,仲有人用先好笑,絕不使用獨裁國家出產嘅通訊產品
希望你講到做到

回覆 引用 TOP

波蘭美帝只狗

回覆 引用 TOP

做得好

回覆 引用 TOP

波蘭人绝對係好對手,發炎人説得對

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。