• 瀏覽: 22,743
  • 回覆: 257
  • 追帖: 2
+10
原來大劣有咁多間諜,難怪老美針對傻為

一定要利用網絡做大陸統戰工具。

無乜新聞價值

引用:
原帖由 tse06955253 於 2019-1-11 06:09 PM 發表

瓶果轉碟員,對赤共不利的消息,
第一時間推出,真不愧是瓶果的金牌轉碟員!👍
如果毒果轉帖員唔發帖遲啲連屎都無得食

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-11 06:40 PM 發表
希望美國快啲拉晒啲中共間諜,對付獨裁中共唔使同佢講人權,因為中國冇民主冇自由冇人權,建議美國將間諜拉入關塔那摩灣嚴刑迫供
希望香港早地23條立法,拉你七頭去青山打蒙仔針,再提上大陸打巴!中共下台跟你被捉去……,明顯你的機會大好多!加拿大捉太子女之手法,中共學習了,會運用的更出色,你夜裡記得鎖好門窗,出門多留意附近的人啊!無話我唔提醒你.

美國有,日本有,德國有,我信!因為佢哋科技高。其他擁核武國家有,台灣有,我亦信!因為戰略所需。波蘭?既無高科技、亦無戰略需要,安排間諜,只係浪費人材,所以唔信⋯

相信全港只有平果敢報導 

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-11 06:12 PM 發表

我好感謝佢㗎,對付一個獨裁邪惡政權,封鎖消息,禁止人民自由瀏覽互聯網,啲新聞都係靠自由嘅蘋果日報公布地獄鬼國嘅消息
咁你知唔知生果日報的前世今生係點?

好快又有波蘭人在中國被捕,鬥晒冷。

引用:
原帖由 無邊的思憶 於 2019-1-11 06:25 PM 發表
共賊一個一個露出來
不如唔好逐個計....成棚計喇!

先撥污水抹黑,再用班狗亂吠,至於事實係乜並不重要!

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-11 06:04 PM 發表
波蘭國家情報機關今日透露,分別拘捕一名中國人和波蘭人,他們涉嫌間諜活動。據波蘭公共電視頻道TVP報道,該中國籍被告為當地華為的銷售總監。據報,兩名疑犯可能面臨最高10年監禁。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190111/720pix/1547200562_2a2a.jpg

波蘭人抵抗共產黨一向都好有經驗!
今次外國人士真 ...
又抓住一條稻草

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]