• 瀏覽: 46,427
  • 回覆: 588
  • 追帖: 5
+11
好搞笑

引用:
原帖由 豬比高 於 2019-1-12 06:43 PM 發表

到時咪又可再引入天敵,大笨象,恐龍囉,😂😂😂
最後引入非洲土著殺大笨象打恐龍

邊條pk咁冇腦提出,咪放佢做天敵囉。

引咩入天敵呀?所有動物既天敵咪人類囉!你開放搜獵野豬咪得囉!

叫麥記推出野豬漢堡,好快食晒佢地

引用:
原帖由 股神陳刀仔 於 2019-1-11 05:05 PM 發表

【星島日報報道】大埔區議會一個委員會今日(11日)討論野豬滋擾問題。鄉議局劉業強日前表示,擔心野豬感染非洲豬瘟,成為傳播豬瘟媒界,又指野豬影響市民安全,倡議引入天敵對付野豬。漁護署高級濕地及動物護理主任張家盛回應說,野豬的天敵可能是頂級食肉動物,包括獅子及老虎,另一個天敵就是疾病,此方法風險高,署方暫時不會考慮。
漁護署表示,2017年在全港收到738宗野豬出沒報告,較2011年急升3倍, ...
你都白痴嘅!你估獅子老虎咁聽你話祗捉野豬食,人都捉來食!野🐷笑你豬錦春!

香港政府推出打擸再培訓班,或者成立捉豬敢死隊!專打野豬!好快將野豬滅絕!

唔係引入了野豬天敵蝗蟲咩?

引進入大陸無良商人得啦, 人地坑渠死老鼠都可以捉出當羊肉賣

邊個做咗朱錦春議員。

引用:
原帖由 ~omega~ 於 2019-1-12 07:07 PM 發表
唔係引入了野豬天敵蝗蟲咩?
你即是叫內地人來香港食晒所有野豬!

得閒攪吓野豬宴,都應該好快滅絕

引用:
原帖由 Rapido 於 2019-1-11 11:04 PM 發表
邊個低能仔叫引入天敵咁戇怴?到時咬死人又再搵獅子老虎天敵…………全世界生物嘅天敵咪人類囉!
有冇玩鬥獸棋,大象食獅子。所以到時引入大象就得,之後大象擾民就引入老鼠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]