• 瀏覽: 46,264
  • 回覆: 588
  • 追帖: 5
+11
引入老虎巡邏

低L能

超級on 九低能白痴

台灣夜市好多山豬肉串燒

邊條尊師黃絲咁能高超要引入老虎獅子?

引用:
原帖由 Ryan_Chu 於 2019-1-12 08:34 AM 發表

佢地意思系引入紙老虎紙獅子🤣🤣🤣
咁不如放紙板差人,成本可能低d

引用:
原帖由 rafalewan 於 2019-1-12 13:10 發表

唔洗幫佢兜
香港仲要引入人嗎
劉生明係低能喇
唔係幫佢地兜而引入亦唔一定表示從外地入口, 新界原居民從來都嚮往自行狩獵野豬, 只不過2017年政府暫停許可證改為由漁護署搞絕育, 打慣野豬既原居民會突然識得講以物制物嗎? 搞野豬宴祭五臟廟同荷包就一定識

自從漁護署於2017年暫停民間狩獵隊射殺野豬, 只係一年時間, 野豬數量同出沒次數以致出沒範圍就極速爆發, 為野豬避孕已經證實係無效率的替代方法, 本地野豬自古就同新界原居民生活在一齊, 野豬天敵正正就係鄉郊原居民, 自從越來越多市區居民搬入鄉郊後就大發慈悲之心, 推動政府叫停獵殺野豬兼且有人私下餵飼, 如今變成野豬為患都係佢地累街坊之過

引用:
原帖由 paul-lo 於 2019-1-12 10:16 AM 發表
多Q餘嘅,講果個是否低低地,引入天敵,天敵就是人囉,你試試放寬捕獵野豬,即時立竿見影.
那些 捕獸器用來捉什麼?

引用:
原帖由 cyberduct 於 2019-1-11 08:37 PM 發表
我諗毛孟靜同陳淑莊可能係野豬天敵,見到佢地野豬都嚇L死
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 衣高沽台 於 2019-1-11 08:13 PM 發表
引入獅子及老虎.................妖佢老味都岸鳩鳩,獅子老虎會食人架
個絛白痴鄉議局劉業強以為獅子老虎只會食野豬唔會食人.

鄉議局劉業強

引用:
原帖由 kelvintee1 於 2019-1-12 10:29 AM 發表
應該搵來做野味,殺左吾食好浪費
好快就滅絕
使乜揾天敵

引用:
原帖由 yssuen 於 2019-1-12 01:14 PM 發表

難得漁護署會浪費時間口水去回應呢個白痴,強烈要求政府以後喺議員就位前要驗其智商會否低過90分,以防患有輕度弱智者混入議會
咁都講得出, 仲算係輕度弱智?,

引用:
原帖由 woody666 於 2019-1-12 03:20 PM 發表

個絛白痴鄉議局劉業強以為獅子老虎只會食野豬唔會食人.
村民日間在山腳放D老虎師子錄音聲出來, 野豬自然驚啦, 仲有邊個餵野豬野鴿罸5000蚊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]