• 瀏覽: 2,233
  • 回覆: 47
+3
引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 05:13 PM 發表

建制人敢咩?
點會唔敢

對d report + 條例驗屍咁驗<===立法會耳猿職責黎+應該咁做架wor
唔係10萬銀個月比你坐ar on 9

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-11 05:46 PM 發表
對d report + 條例驗屍咁驗<===立法會耳猿職責黎+應該咁做架wor
唔係10萬銀個月比你坐ar on 9
失職重要瀨X人

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-1-11 05:49 PM 發表

失職重要瀨X人
咪係, 冇驗屍就投票關正苦咩事???
e.g. 賣太古城, 原本1,000萬, 冇睇份野寫100萬, on 99照簽, 當然要負責la

覺得林鄭是「擺他們上台」???

慢慢讀一次你聽又點呢,扮乜L啫,
睇完點呢?咪又係通過~~~~

係新泥果件茄哩啡爆肚啫~~~

有晒black & white真係唔知點撐lor
預算案唔係驗屍, 唔通求9其批????

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-11 05:53 PM 發表

咪係, 冇驗屍就投票關正苦咩事???
e.g. 賣太古城, 原本1,000萬, 冇睇份野寫100萬, on 99照簽, 當然要負責la
白紙黑字 說明一切

一向都要驗屍咁驗嫁啦,不過已往有「社民連」幫手驗,而家俾踢走晒咪要自己驗囉

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-1-11 05:56 PM 發表

白紙黑字 說明一切
自己冇睇, 重有面出黎嘈都chi 9 sin

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 05:32 PM 發表

「愛國人士」一直都口是心非架啦
咪同呢度啲盲毛一樣
講就兇狠,做就………

建制派要做返d野了,反擊時候係要出手了

建制派班垃圾,自認無睇清楚政府份預算案,就盲目做舉手機器贊成通過

引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-1-11 05:58 PM 發表

咪同呢度啲盲毛一樣
講就兇狠,做就………
擺明自己冇睇la

以為唔x使做ar...…..幫市民驗x清楚d tim ar

香討建制狗咬主人?
聽住先啦。

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 04:35 PM 發表
政府把長者申領綜援的門檻提升至65歲的決定惹來社會爭議,各黨派均表反對,特首林鄭月娥今日(10日)出席立法會答問會時針鋒相對,指對議員的反應感到驚訝,反問議員是否認得在預算案中投下贊成票。一語激起千重浪,林鄭月娥的言論隨即引起各黨特別是建制派的強烈反彈,有建制派政黨黨團即日召開「踫頭會」,研判林鄭言論會否影響地區支持者的情緒,又馬上翻查曾對公開反對有關政策的紀錄,準備來個公關大反擊。有建制派議員不 ...
晒九氣啦 賤制派
講就凶狠 做就碌撚
到立法會內投票
米全部跪九低

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]