• 瀏覽: 39,540
  • 回覆: 255
  • 追帖: 5
+15
算啦!
一睇就知係揾香港人老襯的「鱔稿」!
不過,總有一些傻佬會相信!

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-1-11 04:27 PM 發表
再過兩年,港仔要搵印度西施了
香港真係南亞人天堂

引用:
原帖由 chenflie 於 2019-1-12 09:42 AM 發表

越南女人 一開始市場係做台灣,然後做大陸。 奇怪就係點解會轉市場?而唔係發展多一個市場?
就係越南女人走佬同儸錢咯。

聽大陸同事講,以前佢地貪所謂娶外國人。越南靚女都大規模嫁過大陸西南部地區。然後班靚女 每年從夫家用各種名頭,儸錢返越南。 儸唔夠就走佬。然後離婚,再嫁多次。
後來搞到邊個娶越南女人,邊個就俾人睇作,無本事,傻西一名。 ...
睇過新聞節目,食避孕藥攞錢走佬多

咁就昂9啦。我們這邊搵越南妹做老婆係越南妹比翻20萬港幣比我地咖

引用:
原帖由 西門二官人 於 2019-1-12 01:24 PM 發表
咁就昂9啦。我們這邊搵越南妹做老婆係越南妹比翻20萬港幣比我地咖
有D咁嘅樹?!
請問,你果邊即係邊度呢?

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-1-11 04:27 PM 發表
再過兩年,港仔要搵印度西施了
印度出產環球小姐,您知道麼?

香港人娶唔起大陸女孩喇,只能夠向低價市場進發

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2019-1-11 05:50 PM 發表

本土香港人話, 總之引入越南玫瑰,印度西施, 甚至非洲大奶來攞福利都冇問題, 就係引入大陸人唔得, 吹咩
支持👍大陸人去到邊衰到邊

越撈越痗,越娶越遠!

引用:
原帖由 justapasserby 於 2019-1-11 04:49 PM 發表
越南妹係幾得又白又大,不過你預佢係貪長身分證同錢會好d
又無感情,35日結婚,是人不是貨,人係會變,遲早製造家庭悲劇,好彩自己有本事,仲有埋小三,哈

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-1-11 04:17 PM 發表

內地經濟發展蓬勃,港男在內地失去優勢,過去二十年來與內地女士成婚數字急跌四成。為了成家立室,港男唯有走遠一點。有內地婚姻中介乘時推銷越南新娘「 ...
越南女出左名呃錢走佬新娘,邊忽好??

早幾年20萬台幣咋,好多大6人台灣人去買,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]