• 瀏覽: 39,585
  • 回覆: 255
  • 追帖: 5
+15
引用:
原帖由 wasana 於 2019-1-11 10:01 PM 發表
現年66都算短命
咁一定要祝你有660歳啦!

quote]原帖由 三級警司 於 2019-1-11 09:43 PM 發表

露國女人視契丹男人為香悖悖,因為露國男人多數都是酒鬼又打老婆(大統領普京是例外),是短命種來的,至少 ...
因為露國被伏特加所害

醫學雜誌《柳葉刀》發表的一項研究稱,喝大量酒精飲料,特別是大量伏特加酒導致露西亞人早死的高風險。

根據這一研究,露西亞男人的總體平均壽命為64歲,四分之一的露西亞男子在55歲之前死亡。酗酒是主要的原因。

那些每周喝三瓶或更多半公升裝的伏特加酒的人,他們55歲之前死亡的風險為35%。

死亡的原因包括肝臟疾病和酒精中毒。還有許多人在酒後的事故或暴力行為中喪生。
https://www.bbc.com/zhongwen/tra ... _vodka_death_russia

日女就想要個月薪二萬五嘅丈夫,咁露女又有咩擇偶條件先?答案都令人幾驚喜架!根據非正式嘅統計,原來露西亞女人心目中嘅理想丈夫係契丹男人!係佢地眼中,契丹男人嘅形象同俄仔又係個恰恰相反,話契丹男做嘢勤力、又會主動幫手打理家頭細務、唔會酗酒而且溫柔好脾氣、家庭觀念重仲道德水平高… 所以露仔幾識玩浪漫都好,考慮到將來嘅露女都係對露仔敬而遠之,覺得走得快好世界。
https://www.edigest.hk/1274/熱話/俄美女6大因素最愛中國男/

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-1-11 04:34 PM 發表
即係唔係處女?
買老婆會唔會送望越南玫瑰?

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2019-1-11 04:44 PM 發表

返大陸相睇左幾次,無次得
自己去越南玩識下女好過啦!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-1-11 04:42 PM 發表
好多年前大陸都有。不過。收完錢。當晚仲收埋金器。有部分女走佬。我唔敢話全部。但好難避免。除非你唔太差雞。
其實在70~80年代香港男人也試過越南和泰國女人,但大都是走佬收場,現在也風水輪流轉一圈,走番越泰口味!希望不會再次被騙!

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-1-11 04:50 PM 發表
以前好多所謂廣西妹
其實係越南妹黎
識粵語唔識普通話
娶番個劉三姐?

我有個朋友,十幾廿年前娶過一個越南新娘,但好快就走咗佬了。

引用:
原帖由 Car-lover^^ 於 2019-1-11 04:50 PM 發表

不漏道nine 木精濕梅🤣
乜唔係, 筆露洞奶, 沒精塞妹....

引用:
原帖由 xyz_666 於 2019-1-11 10:56 PM 發表
我有個朋友,十幾廿年前娶過一個越南新娘,但好快就走咗佬了。
跟住響雞場見番??

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-1-11 04:27 PM 發表
再過兩年,港仔要搵印度西施了
印度西施好多好靚的,另外大家呎碼唔同,
好少印度女會嫁港人。

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-1-11 04:27 PM 發表
再過兩年,港仔要搵印度西施了
有無攪錯?
兩年,港男會放眼世界。。。
去剛果共和國。。。

過多兩年要去非洲

港佬邊有錢娶北記

唔駛 索性切左佢 又地方住 溝條毛咩!

越南妹,正呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]