• 瀏覽: 2,018
  • 回覆: 23
+3
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
目的運鴉片就真

竟然淪為自己以前隻狗嘅打手,
閹割佬地位越來越低!
唔死都冇L用!

當英國解決脫歐問題之後,就係佢對兔子反面之時。大家拭目以待!歐洲白人從來都是利益至上!免子們應該好好學習。

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-1-11 06:58 PM 發表
閹割佬地位越來越低!
唔死都冇L用!
只一百年時間,英帝由全球最強的霸主淪落到要做跟班

建立軍事基地?一無錢,二無軍力,邊個國家俾你起?

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-11 03:33 PM 發表
英國專家直接揭穿政府老底:到南海摻和,只能淪為美國的擋箭牌!
原創 第一軍情 2019-01-11 08:03:22

第一軍情作者:狼戈
曾經風光無二的“日不落帝國”英國,近期以來實在太尷尬。首先,這屆英國人民似乎不行,兩年前他們用選票做出了“脫歐”的決定,卻很快後侮,至今要求重新公投留在歐盟的聲音越來越高,弄得英國政府很頭痛;其次,英國這 ...
軍事基地唔一定要自己俾錢既.... 日本剛剛同意同英國深度軍事合作, 聲明係去保証北韓制裁順利執行:

• Deploy HMS Montrose to Japan in early 2019, to enforce sanctions against the DPRK as part of our joint determination to a peaceful resolution to tension in the region and the complete denuclearisation of North Korea.

https://www.gov.uk/government/news/uk-and-japan-forge-new-alliance-to-shape-21st-century

再加上日本將來會操作F35B航母, 大家既交流就會更加多. 英國係唯一一個用垂直升降戰機(HARRIER)航母, 在實戰中以絕對優勢KO紙上規格更強更快的戰機幻影的國家.  呢啲寶貴經驗對於日本對付某些將軍備吹到上天的大國, 特別有用.

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-1-11 06:58 PM 發表
閹割佬地位越來越低!
唔死都冇L用!

係淪落到做自己以前隻狗嘅狗
仲要陪另一隻狗雜交

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-11 08:42 PM 發表
好心你喇!軍事基地唔使錢?....你又睇到外國雜誌?
你呢個..軍事磚家真不食人間煙火!無喇喇畀幅地你駐軍?
你啲軍事常識睇....AV碟睇番嚟?...........

叫你多次講吓....洲導彈......傳統彈頭...係乜東東!
你都無下文,唔識,當時只係狗噏?都有句話交代才是!
認句...衰仔都唔做?正契弟! ...
gov.uk 係外國雜誌???  你呢個軍盲, 常識盲, 科技盲, 新聞盲究竟識啲什麼知識???
仲有邊個話洲際導彈定義一定要用核彈頭???又係你定義出黎的嗎? (係人都知洲際講既係射程, 可能係你唔知)

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-11 08:23 PM 發表

軍事基地唔一定要自己俾錢既.... 日本剛剛同意同英國深度軍事合作, 聲明係去保証北韓制裁順利執行:

• Deploy HMS Montrose to Japan in early 2019, to enforce sanctions against the DPRK as part of our joint determination to a peaceful resoluti ...
  • 唔係化,要對付啲軍備吹到上天,紙上談兵嘅所謂國家。都要軍事同盟壯膽?

乜野邏輯呢?

引用:
    原帖由 funbull9394 於 2019-1-11 08:52 PM 發表

gov.uk 係外國雜誌???  你呢個軍盲, 常識盲, 科技盲, 新聞盲究竟識啲什麼知識???
    仲有邊個話洲際導彈定義一定要用核彈頭???又係你定義出黎的嗎? (係人都知洲際講既係射程, 可能係你唔知) ...
    呢位所謂英國專家係網上咩資料都搵唔x到, 所以咪話咯, 全球網絡評論員組織會係外媒發文踩到亞洲攪軍事國家, 先前有踩菲律賓不自量力, 再踩英艦到南海係廢船行都行唔到, 又踩法國軍艦到南海只係跟尾狗, 重點踩美國佬軍艦到南海係挑釁, 更被大陸軍艦驅離, 嚇到屎淋尿賴?

引用:
    原帖由 fb666 於 2019-1-11 09:28 PM 發表

.....終出聲了!再見你唔出聲以為你又盲又聾,又啞!
    原來...洲際導彈..無規定一定要用核彈頭係喎長知識!
    難得你還厚着面罵....軍盲!常識盲, 科技盲, 新聞盲!
    你咁狠自摑?還是氣上心頭..洲際導彈,竟萬里遙遙,
    載個.....常規彈頭!去.......放煙花.....................?
    (係人都知洲際講既係射程, 可能係你唔知)咁都畀你諗到!:lo ...
    冇你咁叻, gov.uk 係外國雜誌都講得出..

現代版狐假虎威,于可能發生的中美大戰,丁點作用都沒有。

英國抽水

鍵盤翻頁
    左右
    [按此隱藏 Google 建議的相符內容]