註冊 登入

英国专家直接揭穿政府老底:到南海掺和,只能沦为美国的挡箭牌!

回覆 引用 TOP

精選樓盤

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-11 10:56 PM 發表

冇你咁叻, gov.uk 係外國雜誌都講得出..
乜吾,講過?你都係翻睇帖文吧!你目的只想轉移視線?

講番洲際導彈....傳統彈頭!真覺你呢位.....自誇.....軍事磚家真屎!
萬里遙遙竟......高成本喎,好在你只係...磚家,......否則....敗家......

真的真假不了吗?假的真真不了吗?
真的在哪里?假的在哪里?
什么是真的?什么是假的?
真假谁来判断?真假谁说了算?
真的你敢说真吗?假的你敢说假吗?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-11 03:33 PM 發表

英国专家直接揭穿政府老底:到南海掺和,只能沦为美国的挡箭牌!
原创 第一军情 2019-01-11 08:03:22

第一军情作者:狼戈
曾经风光无二的“日不落帝国”英国,近期以来实在太尴尬。首先,这届英国人民似乎不行,两年前他们用选票做出了“脱欧”的决定,却很快后悔,至今要求重新公投留在欧盟的声音越来越高,弄得英国政府很头痛;其次,英国这届政府似乎也不行,一个“脱欧”问题总是谈不拢,生 ...
殘體字 ChiNa又翻牆上discuss

引用:
原帖由 jamesli88 於 2019-1-12 02:17 PM 發表

殘體字 ChiNa又翻牆上discuss
文不對題,禁言一天!快躝開!

真的真假不了吗?假的真真不了吗?
真的在哪里?假的在哪里?
什么是真的?什么是假的?
真假谁来判断?真假谁说了算?
真的你敢说真吗?假的你敢说假吗?

回覆 引用 TOP

其實英國脫歐,中國可以放心打佢。至於北約成員身份,這護身符必然失効,其他成員會以英國勞師東亞屬挑釁行為,不符合集體防禦的要求,如同福克蘭戰役在那個北約成員參與?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-1-11 06:58 PM 發表

竟然淪為自己以前隻狗嘅打手,
閹割佬地位越來越低!
唔死都冇L用!
只有垃圾小國!先會收留64仔呢d柒碌垃圾良心國民

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-11 08:42 PM 發表

好心你喇!軍事基地唔使錢?....你又睇到外國雜誌?
你呢個..軍事磚家真不食人間煙火!無喇喇畀幅地你駐軍?
你啲軍事常識睇....AV碟睇番嚟?...........

叫你多次講吓....洲導彈......傳統彈頭...係乜東東!
你都無下文,唔識,當時只係狗噏?都有句話交代才是!
認句...衰仔都唔做?正契弟! ...
駐蘿蔔國、寒國仲有錢收

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

24 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。