• 瀏覽: 51,016
  • 回覆: 505
  • 追帖: 5
+18
引用:
原帖由 necok999 於 2019-1-11 08:14 PM 發表

呀伯衝出黎唔岩。睇片唔夠時間停
希望你係無車牌,否則....,就算今次係輕微撞倒亞伯都可能告不小或危駕

rip

rip

R.I.P. 一個跑住衝紅燈,一個踩住油衝黃燈..............

系,個司機衰緊,因為車速快,而且安全車速下系夠時間殺車,而且都試過行車6公仔,安全車速,但去到燈位突然沖出來,1秒時間殺吾切,但都話開車個吾0岩,

引用:
原帖由 sing2046 於 2019-1-11 04:07 PM 發表

識唔識駕車…第一日上堂,教車師父講,留意交通情況!十字路口、行人過路處…收油!睇車cam…個司機車速好快、有人路出來…踏迫力唔切! ...
留意路面情況係岩,

但行人過路處,綠燈都收油?唔係嘛?

今個月荃灣第二單了,RIP

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2019-1-11 04:00 PM 發表
老伯係抵死
不過香港d駕駛者既駕駛態度都唔好得去邊
你見深圳d交通燈形同虛設
d人見縫插針咁過馬路
有幾可出嚴重意外
有車唔係大晒
見到有路人唔守規矩都適當咁忍讓下啦 ...
深圳最危險係d電動車(禁電單車)唔跟燈,行人而家守規矩唔錯,好多時真係條馬路無車行都照等

馬路如虎口

司機反應都好慢!過人多的交通燈應該多注意有無人衝燈,睇片個呀伯一早衝左出去,司機完全睇唔到

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-1-11 04:10 PM 發表
阿伯係賽跑冠軍...50年前
睇佢真係跑得快過靚仔,以前佢應該係賽跑冠軍。

引用:
原帖由 hendrybilly 於 2019-1-11 08:51 PM 發表
司機反應都好慢!過人多的交通燈應該多注意有無人衝燈,睇片個呀伯一早衝左出去,司機完全睇唔到
阿伯對阿伯,整定。

仲50年前咩?🤦‍♂️

RIP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]