• 瀏覽: 1,673
  • 回覆: 29
引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-1-11 02:50 PM 發表
葡萄牙球星基斯坦奴朗拿度(C朗)去年被一名美國女子指控強姦,美國拉斯維加斯警方周四(10日)正式要求C朗提供DNA樣本作比對.....

(C朗)身家多到連佢自己都唔知道有幾多億美金,
就算佢玩女都唔會咁撚on9比條女事後捉住痛腳啦????
你信佢會強姦呢條女嗎????

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/體育/arti ...
信啊,有錢佬唔會老強咩?特別係有錢又靚仔,d女手到拿來,偶然有個女仔唔騷佢,唔慣食檸檬咪老強囉。

又係食花生,等睇戲既時候

C朗真係多是非

發生在10年前,而家先嚟告,有冇搞錯咁都得。

C朗記得唔好去加拿大

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-1-11 03:13 PM 發表

what????
點解唔得????
只要差佬攞到C朗嘅DNA{精液}樣本之後,
就馬上知道邊個講大話啦!
男歡女愛,一夜情,做愛有畀錢,需然有精液留低,但都是合法的。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-1-11 03:08 PM 發表
發生在10年前,而家先嚟告,有冇搞錯咁都得。
城邦欄後metoo都得,告C朗條女點解唔得

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-1-11 03:18 PM 發表
城邦欄後metoo都得,告C朗條女點解唔得
但後欄鋤人唔入播,不過就出咗位,都算係贏。

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-1-11 03:13 PM 發表

what????
點解唔得????
只要差佬攞到C朗嘅DNA{精液}樣本之後,
就馬上知道邊個講大話啦!
踢完波, 交換波3咪有lor
有汗有頭髮+體毛........

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]