• 瀏覽: 7,076
  • 回覆: 7
+2
引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 02:18 PM 發表

無問題,反正「愛國人士」有眼無珠
其實佢地唔睇內容又根本唔需要留言, 冇意義

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:20 PM 發表

最好認住邊D acc唔好入,view rate都唔畀佢賺,黑豬都唔好畀,可能佢地都計錢
你又入左黎啦, 下次記得睇清楚先入呀

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:39 PM 發表

我不入地獄,誰入?佛曰救人一命勝造浮屠,賺到我只是一個click,以後要輸其他人千千萬萬個click,抵啦
你話最好認住邊D acc唔好入嘛,view rate都唔畀佢賺,黑豬都唔好畀,可能佢地都計錢
一個click就係一個click, 你地要團結先得架

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 02:50 PM 發表

人地眾籌講明原因,願者上鉤啫,無乜好講

但呢位主角有樓收租唔講呃飯食就唔同喎
我都成日話, 咩眾籌捐款, 人地肯捐你理得人, 又唔係你d錢

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:53 PM 發表

臀結就留番畀你
記住買多幾份報紙(雖然薄過人地份免費嘅),click多幾個廣告(雖然冇乜幾多),唔係自僱都冇機會呀
咩叫臀結?
咩自僱?

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 02:57 PM 發表

陳建康事件無乜點喎,點同中共喉舌既「畝產萬斤」比呀!

中共喉舌係造假新聞既大哥大
FYR

附件

cn.jpg(70.67 KB)

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 03:00 PM 發表

當然啦,我唔知d「愛國人士」咁睇唔開
佢地唔抵得? 想抹黑人姐

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-1-11 03:02 PM 發表

講到尾咪又係講個信字……講明原因就唔比係講大話既?毒果話阿姐有樓收租你又信既?信就比唔信就唔比就係咁簡單…不過作為毒果自僱都係信西人多d架啦!!你上網捐左錢未? ...
你都識講信就比唔信就唔比, 咁有咩好講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]