• 瀏覽: 7,028
  • 回覆: 86
+2
新蒲崗街頭,有一位老人,每日12時至晚上9時,在人來人往的街......

又有大陸人(新香港人)利用香港人既好心去呃錢!呢d人唔死無用

新聞來源連結:
https://nextplus.nextmedia.com/article/2_648935_0

既然 貴討論區不歡迎理性討論,鼓吹「愛國大於一切」,只要「親共愛國」言論,

謹此向貴討論區道別,祝安健
睇見毒果 link都費事click,唔知內容講乜

引用:
原帖由 wasana 於 2019-1-11 01:47 PM 發表

毒果唔入及俾黑豬
比黑豬有乜意思

60碎比多d老綜+免資產審查

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 01:28 PM 發表
新蒲崗街頭,有一位老人,每日12時至晚上9時,在人來人往的街......

又有大陸人(新香港人)利用香港人既好心去呃錢!呢d人唔死無用

新聞來源連結:
https://nextplus.nextmedia.com/article/2_648935_0 ...
呢D係咪犯賤??

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-11 02:11 PM 發表

呢D係咪犯賤??
無計大陸人又真係貪心d

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-1-11 01:38 PM 發表
睇見毒果 link都費事click,唔知內容講乜
無問題,反正「愛國人士」有眼無珠

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 02:18 PM 發表

建制派議員一向都係

引用:
原帖由 wasana 於 2019-1-11 01:47 PM 發表

毒果唔入及俾黑豬
最好認住邊D acc唔好入,view rate都唔畀佢賺,黑豬都唔好畀,可能佢地都計錢

賤種口中的生活困苦

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-11 02:19 PM 發表

建制派議員一向都係
無計,建制人 大部分有外國護照,人地收錢揾食啫

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 02:18 PM 發表

其實佢地唔睇內容又根本唔需要留言, 冇意義

蘋果日報=陳健康事件~~~~~~~~做假做到呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]