• 瀏覽: 2,446
  • 回覆: 32
+3
引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-11 12:48 PM 發表
其實肥電破了兩個世界紀錄,價錢最貴和研發時間最長。
貴應係..但長.. 應該都係三哥光輝?

係人見到都會講F*CK

附件

4F9F4FF0-5070-4993-B79D-D17322183A12.jpeg(65.08 KB)

4AE14196-70D8-4DB6-8543-0329C1D46922.jpeg(22.04 KB)

BEFD864D-D8A6-43FC-AC50-C41F6FD67A34.jpeg(98.51 KB)

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-12 04:50 AM 發表
係人見到都會講F*CK
係喎,好醜怪呀,有冇原圖link等我下載臭罵美國佬先

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-12 05:27 AM 發表

係喎,好醜怪呀,有冇原圖link等我下載臭罵美國佬先
弊傢伙, 西人打西狗, 西狗焗住走

https://taskandpurpose.com/shanahan-boeing-lockheed-f-35

美國國防部長實在太失儀了。

好誠實啊

引用:
原帖由 molittlemo 於 2019-1-12 12:44 AM 發表

貴應係..但長.. 應該都係三哥光輝?
我忘記了印度,F-35的確比不上三哥光輝. 有光輝在,F(*CKED)-35只能排第二。

http://war.163.com/19/0111/10/E580CLFF000181KT.html

另一位曾在特朗普政府內任職的消息人士則表示,在擔任國防部副部長期間,沙納漢就曾在會議上把F-35叫做“垃圾(dumped).

美國國防部長無論基於什麼動機或事實去怒丙F-35都好,睇怕洛馬和F-35未來前路都不會太光明。

香討漢奸沮喪地說: 我嘅主子都咁樣講, 接受唔到囉.

所以要大力推 出口? 

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-12 10:42 AM 發表
美國國防部長無論基於什麼動機或事實去怒丙F-35都好,睇怕洛馬和F-35未來前路都不會太光明。
真的嗎?但F35訂單源源不絕,多用途隱形戰機算超值

一個連品質好少少引擎都造唔出的國家日日笑當今公認航太科技最先進的美國, 知唔知羞恥?
仲衰過阿差

引用:
原帖由 69780501 於 2019-1-11 11:03 PM 發表
作為攻擊機肥電的問題是太奢侈、浪費,作為空優機則根本不是殲20、蘇57的對手,用于反恐作戰則無法和彩虹無人機比效益,唯一還可以稱道的是短垂起降的肥電b。 ...
咁~~用嚟做花式表演都得啩?
嗱!數還數路還路,繼續俾錢啦萌友!

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-1-12 04:37 PM 發表

真的嗎?但F35訂單源源不絕,多用途隱形戰機算超值
日本人要美國回購F-15J先有錢買F-35,真係訂單源源不絕?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]