• 瀏覽: 43,006
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 billy80 於 2019-1-11 10:58 AM 發表
雙卡呢種咁先進功能,呢一皮嘢抵俾啦
雙卡先進?
原來大陸又坐時光機去未來竊取科技

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-1-11 10:48 AM 發表
為了刺激中國用戶的購買慾望,蘋果從去年年底便開始了變相的價格調整。

蘋果正在試圖通過降價,來挽回中國的消費者。

1月10日,針對外界對於蘋果公司調整產品渠道價格的報導,蘋果公司官方客服對21世紀經濟報導記者表示,不管是批發還是零售,蘋果官方都沒有降價的消息。

記者從上海市徐彙區太平洋數碼廣場的經銷商處瞭解到,iPhone XR、iPhone 8、iPhone 8 Plus、iPhone X、 ...
我周圍嘅朋友同事多數已經用緊國產機,或準備轉用華為小米等等等等。

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-1-11 11:00 AM 發表
平少少叫大降價? 佢降到7折就差不多
蘋果想挽回市場,實際啲,以五折價錢出售所有型號產品,佢嘅股價會升返上去。

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-1-11 11:04 AM 發表
此蘋果  減價速銷
彼蘋果  加價救亡
究竟邊個啱呢 ? 
兩個都唔啱。

看來5G真的是 華為 崛起

華為退出美國巿場,蘋果退出中國市場,已成定局

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2019-1-11 12:44 PM 發表

你睇完都唔明就真係蠢到悲哀喇
京東減價係京東既事,關蘋果咩事呀聰明仔
你唔識中文? 定係已經唔識兜, 唯有扮傻? 京東話係因為蘋果減價, 所以佢地先減.

不買平果主因是美國對華不友善.
處處打壓中國發展.
你老美繼續打壓啦. 我一定撐自己國家, 買華為.

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-1-11 12:45 PM 發表

雙卡先進?
原來大陸又坐時光機去未來竊取科技
哈哈, 果位CHING玩曲線啫.

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-1-11 11:20 AM 發表

是有 "企望" 這個詞語的. 只係平時大家少用.

http://cd.hwxnet.com/view/mlbdibomkcbekeil.html

企望qǐ wàng
詞典解釋

盼望。

[look forward to] 盼望

並不企望住在壯觀的大樓里 ...
所以而家D人知小小扮代表,以為自己識好多就9沖出嚟串人,結果出醜係自己!然後又潛水扮無嘢......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]