• 瀏覽: 43,025
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 阿聞 於 2019-1-11 12:12 PM 發表

呵呵, 睇下你樓下48樓. 無腦的係你.
蘋果以前吊高來賣,根本唔存在前線零售減價..
因為一減蘋果就唔供貨..
有些品牌亦有類似條款,
買比你平D,但價單要照供應商參考價印比你...

之前蘋果就死果時比教主救過一次,但呢個世界沒有第二個教主

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2019-1-11 12:14 PM 發表

咁你睇左我回覆未呀,叻唔切咁款
你就真係叻唔切. 有critical thinking 係好. 但唔係自己up up就可以當事實, 都要用少少時間揾下有冇證據支持你自己的論點先得.

我就揾到多一個證據支持我的論點啦.

http://www2.hkej.com/instantnews/china/article/2036140
澎湃新聞報道指,京東表示是次減價是因蘋果公司降價,目前看不是限時促銷。

生果機好快步三叔機後塵越做越宿

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-1-11 10:48 AM 發表
為了刺激中國用戶的購買慾望,蘋果從去年年底便開始了變相的價格調整。

蘋果正在試圖通過降價,來挽回中國的消費者。

1月10日,針對外界對於蘋果公司調整產品渠道價格的報導,蘋果公司官方客服對21世紀經濟報導記者表示,不管是批發還是零售,蘋果官方都沒有降價的消息。

記者從上海市徐彙區太平洋數碼廣場的經銷商處瞭解到,iPhone XR、iPhone 8、iPhone 8 Plus、iPhone X、 ...
厙克只不過係一名會計師
喬布斯交蘋果比佢簡直係大錯

萬九幾蚊一部機又真係痴九線,似而家成熟嘅工業水平賣6千蚊一部都賺到笑啦

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2019-1-11 11:02 AM 發表
而家做新聞唔駛識字嗎?
咩係「企望」?同企鵝有親戚關係嗎?
你知唔知你既留言顯得你好無知?詞彙都唔識多個學人串嘴?宜家做鍵盤俠唔駛有腦嗎?連google都唔識用,你就真係同企鵝有親戚關係啦!

好快變Nokia.

慢慢陰乾.

引用:
原帖由 sman070707 於 2019-1-11 11:12 AM 發表
成皮嘢一部電話,以前影相靚過人、速度快過人就話姐,而家已經被人追上啦
夜拍真係慘不忍睹

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-1-11 12:30 PM 發表

你就真係叻唔切. 有critical thinking 係好. 但唔係自己up up就可以當事實, 都要用少少時間揾下有冇證據支持你自己的論點先得.

我就揾到多一個證據支持我的論點啦.

http://www2.hkej.com/instantnews/china/article/2036140
澎湃新聞報道指,京東表示是次減價是因蘋果公司降價,目前看不是限時促銷。 ...
你睇完都唔明就真係蠢到悲哀喇
京東減價係京東既事,關蘋果咩事呀聰明仔

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-1-11 11:00 AM 發表
平少少叫大降價? 佢降到7折就差不多
過咗氣嘅嘢7折都吾會有人買啦, 好快就成為愛立信同諾基亞之後塵...

唔買

T C 時代的蘋果,給人的印象是極度貪婪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]