• 瀏覽: 43,019
  • 回覆: 295
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 星火摘星 於 2019-1-11 03:10 PM 發表
講咁多把L.....華為同蘋果一齊賣二手機.....高低立見.....
蘋果買時好貴,但今日回收價得番一仟:fst_014

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-1-11 04:04 PM 發表
IPHONE 都唔知有咩咁好用...咁貴...傻的嗎?
乜你認為攞嚟用嘅咩!

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-1-11 12:56 PM 發表

「企望」呢個字梗係有啦!企住望野呀嗎!仆落地下拾返堆沙,閣下都唔係第一次
上面果個CHING話記者打錯字, 唔係話我打錯字. 你連人地講乜都唔知, 就加把口, 只顯得你XX(因為以防你好似上面咁唔夠人講就投訴, 以XX代替). 不過我諗你都唔係第一次.

降價一半我會買

降價賣機,又有幾多人,仲有興趣買呀

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2019-1-11 01:13 PM 發表

京東話係就係?咁我話你無腦你係咪真係無腦先?
得啦得啦, 咩人講的都一定係假, 就算蘋果自己講的都係假, 得你講的先係真. 呢D我地明架啦.

[認真MODE] 有時我都會講錯野, 發現自己講錯野, 我會認錯. 就算唔認錯, 至少會收口. 好似你咁, 如果明明錯左, 都仲要不斷死撐亂撐, 只會比其他人覺得你蠢. 你自己諗諗有冇道理啦.

引用:
原帖由 必佬 於 2019-1-11 02:50 PM 發表

雙卡雙待唔知使唔使比大陸專利?🤔
大陸機出咗好多年,而家iphone先出,再整d可有可無嘢,過多一排又更新整慢你部機,迫你買新機,收你一雞,反正有一大班人依然鍾意定期送錢俾人使。

中國終於打敗美帝

而家係話你侵權唔俾賣,唔係講貴唔貴。
你老尾唔係下下都講要尊重版權嘅咩?

引用:
原帖由 gullible 於 2019-1-11 11:10 AM 發表
美國又贏了!
大陸政府跪底了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]