• 瀏覽: 48,862
  • 回覆: 825
  • 追帖: 2
+29
兢拿對手。。。百達窿

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-1-11 12:24 PM 發表

百佳支付寶都係要用機,唔係QR Code 咁化學
你話集團冇得好講, 人地街市鋪仔,幾十蚊嘢現金交易,經乜L嘢銀行?信用咭,人地商鋪入戶口已經係要比手續費,同大財團唔同! 你咁樣等同向小商鋪乞衣兜搶飯一樣(難聽講句)

老闆自己手機已做到嘅,做乜事要咁轉接?! 阿婆買條髮夾要經你銀行?! 唔好玩啦!

有名你叫"支那寶",當然係 偷呃拐騙!

提示: 違規內容已被屏蔽
鄉土班仇港畜牲緊賴香港人啦
點會話關支付寶事

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-1-11 12:17 發表

支付寶屬垃圾級別 無人用好正常

手機無電畀唔到錢 成部手機拎出拎又要禁制麻鳩煩 明顯最衰既畀錢邊方法

最有效係防止假鈔 所以只適用於大陸 ...
手機無電用唔到就垃圾級別??
WhatsApp WeChat都應該無人用

呢班黑社會同領展高層關係密切。

仲單純支付寶?   貼張轉數快QRcode 出黎話知你用咩香港電子支付都通殺啦!連網上銀行轉給你都殺埋!仲洗咩要人地黎安裝?
自由買部最平智能機或平板機,插張上網卡,隨便客人用咩支付都收到錢又賺到見地給左幾多錢!點解要給錢人收月費?
香港轉數快先進過大陸架,統一互動支付碼 QRcode大陸都冇架!無奈香港人都係好少人用!

用埋電子支付,仲要係支付寶,掌握晒營業狀況,賺得少唔續租,賺得多租約到同你分身家。

引用:
原帖由 waycome 於 2019-1-11 12:35 PM 發表
咁俾左月費..支付寶仲收唔收果1.5%?
更係要,支付寶跟建華有親咩!

支付寶要裝機?唔係商戶客戶自行產生二維碼、比錢就掃code過數就得咩?究竟係裝果部係咩支付寶機、真係聽都未聽過、

引用:
原帖由 new文 於 2019-1-11 12:36 PM 發表

你唔撚識用啫,關人九事咩
我都發覺唔用嘅心為鬧而鬧,有時係個網絡衰,咁關用果個人乜事先?! 

成日話阻住,咁同撳錢一樣道理,鬼叫你排後面咩?!

千其唔好到自己用嘅時候就180度換立場去diu狗人地就得啦,果啲人!

自己唔用,就要全世界人一齊唔用,咩邏輯先?!

根本支付寶同八達通都各有方便, 未用過就唔好咁多批評啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]