• 瀏覽: 48,682
  • 回覆: 825
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-11 12:21 PM 發表

唔好乜叉都入反中數,支付寶真心垃圾,方便程度差八達通幾廿皮
你唔方便係你既問題,我就有用開自己野好方便,起碼人地可以過數比我,八達通可以嗎?
拿我又每個月淘好多貨翻梨,我又成日要幫公司訂貨,你d唔多使錢既然好難方便到你

洗大餅哥奸公私媽?
強奸式莊基收駝地媽。。?
阿耶知悉朱腐寶是什麼作用,正金精火眼看實企。

除咗霍建華外,其他叫建華無個好人

自己裝,唔好理佢

裝咩支付寶, 用自己電話收錢米得...

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-11 12:24 PM 發表

做銀行做支付要收錢才是正常,
點解你支付寶唔x洗收錢架,收入來自那裡,唔該解釋
每個公司都有佢賺錢方法,賺唔賺到,點賺其實關你0羊事
拿香港夠有大把免費野比你D香港人攞,好似x報x報,每日有大量姐姐周街派;地鐵每個禮拜四都有本好厚既書都係任班人攞;仲有好多免費著數野都比香港人攞嫁窩,你間間公司去查曬呀?你做精算師呀?

爛仔高級式收陀地費,唔比就要你收皮

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-1-11 12:18 PM 發表

我上次又係遇到個好似你咁既呀婆,但係用八仔比錢比極都比唔到,係咁磨袋,後面有人屌9個呀婆叫佢囉出梨,搞好耐先搞到,煩到呢
拿根本唔關支付事,係人既問題,d反中L就少少野係度9吹八仔點好點快,好似呢生人從來未見過八達通有事咁?
定係呢班人唔係香多係港生活,或者少出街? ...
又關反中事?
咪成日老屈人反中

奇怪! 商戶可以自行找公司申請支付寶, 點解一定要經一間指定的公司?

引用:
原帖由 魚蛋雞翼湯 於 2019-1-11 12:30 PM 發表
黃同學究竟知唔知乜嘢係虛擬貨幣?話因為安全成疑所以未有安裝「支付寶」,但又話自己有用「微信支付」,即係點?
班本土L成日話支付微信九萬幾樣唔好,又危險,又私隱;但自己就偷偷地有曬所有大陸支付,我都唔明呀,然後又話被逼要裝,精神分裂

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-1-11 12:20 PM 發表

但係班為反而反既人就會入曬大陸人數,香港人真係
又關香港人事?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]