• 瀏覽: 48,760
  • 回覆: 825
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-1-11 09:27 PM 發表 

你而家上網所留既所有野都會比人收集數據!
唔好忘記以前幾多高登仔講左D唔應該講既廢話結果比人拉左,新聞都有報導過啦!當見唔到呀?
仲有,當年造福窮L娛樂既古惑天皇放放一套爛片都比人入罪又唔記得?
拿,咁驚,你都係唔好做反中打手喇,咪一陣所有你d留言被人話你點點點就唔好啦 ...
唔好唔記得大陸人,在國內翻牆也比人拉,翻牆在大陸來說,一定是違法行為!唔好翻牆啊!😷😷😷😷 在大陸翻牆,不留言,也會比人拉啊

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-1-11 09:48 PM 發表

你咁識保護個人私隱,不如你話我聽,你一年內是否從來未收過垃圾廣告電話?
兄台何必動氣,條友講野聽咗咪算囉,流料多。我就交通工具用八達通,細額支付例如平時食飯或者去百x超市就用支付寶,支付寶就掛中x信用卡,其他就睇情況,我又唔係書釘建,什麼上傳大陸從冇擔心。

引用:
原帖由 紅星加盈 於 2019-1-11 09:15 PM 發表
又巧立名目呃錢
賤過收陀地
呢類公司要收費,可以去到好盡,甜頭過後,唔收費就奇

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-11 21:48 發表

攞住部電話,三、四年後變一大堆電子垃圾!

唔通壞咗電話,支付寶會送一部 ios 256 g 電話給用家嗎?

始終,攞住舊紙幣,可向銀行兌換新紙幣!
即係唔好用電話??

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-1-11 16:56 發表

咁係咪要禁部機先調光?
又要搵位對鏡頭 咪即係煩囉 
超唔方便
你講得出呢d,更肯定你係無用過

引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2019-1-11 11:25 PM 發表

即係唔好用電話??
支付寶,經常上傳資料上大陸,也會加速電池損耗,手機壽命縮短,不用為妙

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-11 23:31 發表

支付寶,經常上傳資料上大陸,也會加速電池損耗,手機壽命縮短,不用為妙
你後台send嘢係check到架,咪亂吹

引用:
原帖由 古樹 於 2019-1-11 12:26 發表
洗大餅哥奸公私媽?
強奸式莊基收駝地媽。。?
阿耶知悉朱腐寶是什麼作用,正金精火眼看實企。
朱腐補即貪付寶。青娃幫至愛,妄平水油恩物。
正字證確就蒜打家劫社奸淫腦略也可做仁上仁,咁既細介窮得只成下$$$,沒有最駝駱,只有更駝駱,社會想公平搵定都難。。
為左幾毛口不對心,心不對行,口一套做一套心又一套,做仁屎九左佢好過。
專騙氹呃利用長者和年青人果的朋黨,入會狂吸正苦水糖肥肉,幾百個面具做人,偷呃拐遍假為民,苦主損文真真要咒鳩佢地個個生傾灑先得。

假愛腳戲子咁中意吔包魚飲啦 Fit 丫拿,望你地吔包啃鳩屎佢,養李地和養班腦閉失妄平一樣真係浪費立碎人的錢錢禍講禍角。

支付寶 Ok

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-1-11 19:08 發表
咁你真係好窮困,入一千幾百落支付寶,執左就要生要死?
大佬你真係窮過D月入一萬唔夠既人窩
你咁講, 講唔通喎, 我有多餘嘅一千幾百唔等於我要比你較飛囉,  共享單車D 訂金已經死過一鍋.    

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-11 23:05 發表

呢類公司要收費,可以去到好盡,甜頭過後,唔收費就奇
先攪清楚錢係邊個收嘅先.  冤咗支付寶就唔好啦.  

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-11 08:14 PM 發表

支付寶要建立資料庫,綑綁每位港人的消費行為,消費數據,都要上傳至大陸數據庫!
不過大陸連1 5都唔賺 咁佢點賺錢

引用:
原帖由 good103 於 2019-1-11 08:39 PM 發表
轉數快互相轉錢雙方都必須有登記轉數快!
我登記左轉數快就可以 支付寶掃轉數快code?定轉數快code只限網銀apps掃code

街市根本就唔應該用支付寶!
內地人會去街市買菜,還是本地人會買?
內地人來玩唔會買送,裝來仲咩?
內地人消費多數係買衫,藥房,
邊會拿來買魚,買豬肉,唔好開玩笑啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]