• 瀏覽: 48,822
  • 回覆: 167
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-24 21:24 發表

係告就先要比錢請律師!
畀人告都要搵錢請律師

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-1-25 00:49 發表

又唔係同你講,做乜插咀
請你搞清楚,係你插咀,你係回應緊佢同我嘅回覆。

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-25 00:50 發表

該公司已經常屈街市小商戶,商戶一經安裝支付寶,任由神秘公司開價收費
你早幾日己經話會加到500,究竟加左未??該公司老屈你就要跟人老屈??

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-25 00:58 發表

支付寶當然有錢請律師,因為已屈街市小商戶一大筆!

唔想比人屈,唔好裝支付寶、唔好用支付寶!
咁你有無錢請律師??
有無都好,都唔好屈人,唔好誹謗人。

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-25 07:37 發表

商戶安裝支付工具比人屈,公司壯大有錢, 當然會採取行動告人誹謗!

小商戶又學到維穩、尋人滋事的知識!
你搞錯因果喎,係有人誹謗該公司,該公司便可能會告人誹謗,跟有無錢無關喎。

商戶跟你學尋人滋事知識已經夠啦,哈哈哈

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-1-25 09:40 發表

我唔會同你認真。
我同人講:你同白痴認真,必輸。
你對號入座冇法啦
你咪當你無話過我,係我對號入座囉

你都唔係第一個畀我寸到淨係識謾罵回應架喇,你唔肯認輸咪繼續死撐落去囉

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-25 09:00 發表
八仔真大方,無論怎樣,不會告人誹謗!

強國背後,樣樣要維穩,聽不入耳的,就要採取法律行動!這樣也會敎導市民不要使用呢種支付工具!
八仔之前賣人d資料真係夠晒大方。

你代表強國??一開始話會比人告係你喎

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-25 13:08 發表

總之,支付工具的八仔不會告人誹謗!

強國背後的下支付工具,為左維穩,不聽入耳的,一定要告人誹謗!

為免麻煩,不要使用此類支付工具!
你所講的支付工具幾時告人誹謗??你幻想出黎??

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-25 13:13 發表

神祕收費、誹謗、維穩,全部都怕怕,唔用為妙!
全部幻想,見見醫生為妙

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-25 13:18 發表

神祕收費絶不是幻想,街市商戶十分苦!

聽不入耳,又告誹謗!也不是幻想!
神秘收費就係嘅,告誹謗就係你幻想喇

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-1-26 00:15 發表

俾人寸到口啞啞,唯有口出惡言
話睇醫生叫惡言,咁話人白痴叫乜??

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-1-26 01:21 發表

做乜忽然咁認真??哈哈哈
幻想出支付寶背後撐腰,唔係幻想症係乜??有駛病駛唔駛睇醫生??

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-1-26 01:36 發表

果然是瘋言瘋語,語無倫次
你今次認真??

咁又係,幻想出支付寶背係撐腰係瘋癲左少少嘅

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-26 04:07 發表
又收費、又會告人誹謗,又唔送 512g 手機,想用佢都難
有咩公司免費??discuss會唔會送你512g手機??

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-26 20:37 發表
申請信用卡,實體信用卡一定寄到家中府上!

使用支付寶,實體手機一定唔會寄到家中府上!

又有神祕收費,一定不會考慮使用!
你嘅見解都幾獨特,蘋果日報需要你呢種人才

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]